≫ 

Influenserka otkrila mračne strane svog posla: Puno zarađujem i besplatno putujem svetom, ali...

Majka koja besplatno putuje svetom zajedno sa mužem i dvoje dece tvrdi da posao influensera nije nimalo lak i da zahteva puno radno vreme

  • 2

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by TRAVEL MAD MUM (@travelmadmum) on

Influenseri Karen Edvards i njen suprug Šaun Bejs su jedan od najpopularnijih bračnih parova koji putuju svetom potpuno besplatno.

Njihov Instagram profil broji više od 100 hiljada fanova koji svakodnevno prate njihove objave i utiske sa putovanja.

Karen kaže da su ona i njen suprug Šaun oduvek voleli da putuju. Čak i u trenutku kada su saznali da će uskoro da postanu roditelji, nisu želeli da odustanu od ranije ugovorenog putovanja u jugoistočnu Aziju.

Karen ističe da nije htela da odustane od svog načina života ni nakon što bude zasnovala porodicu. Tako je ona iskoristila svoje majčinstvo da regularni posao medicinske sestre u Londonu zameni putovanjima širom sveta koje je prvo počela da dokumentuje na svom blogu, pa na Instagram profilu.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by TRAVEL MAD MUM (@travelmadmum) on

Na svom blogu pod nazivom "Travel Mad Mum" redovno je obaveštavala prijatelje i porodicu o datumima putovanja i delila je praktične savete poput izbora destinacija za roditelje sa decom.

Britanka nije ni sanjala da će njen blog postati toliko popularan, a kamoli da može da joj omogući da putuje na još udaljenije i egzotičnije lokacije sa porodicom.

Uprkos neverovatnom načinu života ove porodice, koji je pritom potpuno besplatan, Karen tvrdi da zapravo ima osećaj da ima regularan posao, jer je potrebno da odvoji puno vremena da zabeleži savršene fotografije i snimke, da ide na poslovne sastanke, pa čak i da prati rangiranje sajtova na Guglu.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by TRAVEL MAD MUM (@travelmadmum) on

- Nikada ne bih naša iskustva nazvala 'potpuno besplatno putovanje svetom'. Da, na prvi pogled deluje neverovatno da fotografišeš, snimaš klipove i pišeš kada si na odmoru, ali treba imati u vidu da je ovo posao i da zaista ima mnogo da se radi. Možda izgleda veoma glamuzozno, ali je to posao koji moja porodica i ja obavljamo poslednje četiri godine - objašnjava Karen.

I dok joj mnogi zavide na sponzoristvima koja dobija, saradnji sa svetskim brndovima i plaćenim reklamama, ova žena ističe da čak i besplatno putovanje ne predstavlja odmor i opuštanje za nju.

- Bilo da su poklonjena putovanja ili da sam ih platila, činjenica je da se nikada ne osećam kao da sam na odmoru - bila je iskrena.

Inače, ovaj bračni par i njihovo dvoje dece su obišli čak 88 zemalja, uključujući Angkor Vat u Kambodži, Maču Piču u Peruu, safari u Keniji i posetu Deda Mraza u Laponiji.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by TRAVEL MAD MUM (@travelmadmum) on

Video: Ova devojka zaradi 65.000 dolara po jednoj fotografiji na Instagramu!

(Telegraf.rs/K.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hana

    11. januar 2020 | 10:46

    Šta bi se desilo da svi na svetu postanu blogeri,vlogeri, influenseri? Šta bi se desilo kad bi svi bili toliko nenormalno da svakodnevno svoju intimu plasiramo znanim i neznanim voajerima?

  • Najlepši posao na svetu

    10. januar 2020 | 23:42

    Samo u 21. veku jedna Britanka nikako nije morala još da rađa decu, već da uživa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA