≫ 

Iznajmio je smeštaj preko AirBnB-ja, a potom ga je sačekalo preteće pismo

Ako ste ikada odseli u smeštaju iznajmljenom preko AiBnB aplikacije, onda znate da ova popularna internet stranica ima svoje dobre i loše strane

  • 0
airbnb foto: pixabay.com

Zahvaljujući internetu danas je moguće iznajmiti neverovatno lep i povoljan smeštaj širom sveta, ali ono što nikada ne može da vam garantuje jeste privatnost koja, pre svega, zavisi od vlasnika imovine.

I dok se u većini slučajeva osobe koje izdaju stanove trude da ispoštuju svog gosta i da ga ne ometaju, postoje i oni koji nameću svoja pravila i zaboravljaju na granice pristojnosti.

Među mnogim ljudima koji su podelili svoja negativna iskustva sa iznajmljivanjem stanova, javio se i 26-godišnji muškarac po imenu Džek koji je otkrio da je nedavno bukirao stan u Njujorku, posredstvom aplikacije AirBnb a veoma brzo je zažalio zbog toga.

Naime, kako je vlasnik bio opsednut čistoćom, od njega je zatražio da se tušira ​​svaki veče pre spavanja kako bi posteljina bila čista.

Kako ova pravila nije dobio pre bukiranja i plaćanja, vlasnica mu je pasivno-agresivno pismo ubacila ispod vrata spavaće sobe, dok je spavao.

Pismo ga je sačekalo ujutru, a Džek je potom fotografisao i objavio na Redditu.

Nakon toga, usledio je ogroman broj komentara u kome su ljudi izrazili da ovo apsolutno nije u redu s obzirom da pored cene iznajmljivanja smeštaja plaća se usluga čišćenje sobe. AirBnb kompanija se za sada nije oglašavala povodom ovog slučaja.

Video: Kraljino, motor se ne vozi u kući

(Telegraf.rs/K.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA