≫ 

Tražite najbolje i najpovoljnije pakete za vaš odmor? Megabon je rešenje za vas, popusti do -71%

Više puta ste se našli u situaciji u kojoj ne možete pronaći rešenje

  • 1

Jedna od takvih je sigurno ona kad tražite destinaciju i hotel za odmor? Svaki odmor ista priča? Dozvolite sebi da vam ovaj put tu situaciju olakša Megabon.

Možda će vam zvučati čudno, ali najbolje za vas je da letovanje rezervišete još u januaru ili eventualno u februaru. Zašto? Megabon vam u januaru i februaru nudi najbolje First minute pakete za leto, i to po MEGA cenama. Uz sve to iskoristite situaciju i rezervišite odmor te ne razmišljajte o terminima koji su do leta već zasigurno popunjeni. Megabon vam omogućava da proleće provedete ne razmišljajući kako pronaći idealnu destinaciju po povoljnim cenama, već samo o tome kako ćete se opuštati na plažama. Ali, pažnja, kako biste rezervisali svoj odmor po First minute cenama morate to učiniti do tačno određenog datuma. Stoga, pažljivo pratite portal Megabon gde ćete biti obavešteni o paketima, cenama i datumima do kojih važe cene određenih paketa.

Ako pripadate onoj grupi koja više voli provesti odmor u planinama ili banjama, na pravom ste mestu. Megabon i vama nudi mnoštvo povoljnih paketa za opuštanje u dvoje ili aktivan porodični odmor. Na raspolaganju su vam romantične ponude i ponude koje uključuju besplatan boravak za jedno ili više dece. U svakom slučaju vam garantujemo da će vam svež planinski zrak ili banjska voda veoma prijati.

Megabon je, mogli bismo reći, metaforično svetlo na kraju tunela i za one koji bi iskoristili slobodne dane za odmor ali ne mogu se odlučiti gde bi to bilo. Pomoću kategorija kao što su terme, more, porodični odmor, city break i mnoštvo drugih, verujemo da ćete ovaj put brže doneti odluku o tome.

Ipak smo na početku godine, ali praznike i slobodne dane već uskoro očekujemo. Odvojite nekoliko trenutaka, posetite portal Megabon i nađite ono šta vam najbolje odgovara. Sigurni smo da će vam odgovarati termini, destinacije, a pre svega i cene.

Za najbolje ponude pratite Megabon e-novosti i saznajte koji hoteli su vam na raspolaganju! Prijavite se ovde.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mega

    30. januar 2020 | 09:25

    E mogu vam reći da sam prošle godine išla sa njima, i organizacija mi je banja. Nema onog trazenja na po 200 sajtova pa na kraju vise ne znam ni da li hocu da putujem. Zanimljive su im i destinacije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA