≫ 

Doživite nezaboravne trenutke sa vašom porodicom na najlepsim grčkim plažama

Ako ste ona osoba koja već unapred planira svoje letovanje, agencija „Travelland“ vam može pomoći da donesete pravu odluku gde ići, a da se pri tome nikako ne pokajete. Očekuje vas bogat izbor hotela po veoma pristupačnim cenama

  • 0
More Foto: Shutterstock

U divnom parku sa borovima i maslinama, u naselju Kriopigi, smešten je Kassandra Palace Hotel 5*. Njegova plaža je označena Plavom zastavicom, što svedoči o čistoći i lepoti. Hotel u ponudi ima centralni restoran, barove, nekoliko prodavnica, bazen za decu i odrasle, igralište i klub za decu, nekoliko prodavnica. Od 2012, kada je Kassandra Palace Hotel potpuno renoviran, napravljen je potpuno nov unutrašnji bazen, fitnes centar i spa centar sa saunom i salonom lepote, gde sve tretmane obavljaju kvalifikovani i iskusni stručnjaci. Sobe su svetle i prozračne, klimatizovane i poseduju flat-screen TV sa satelitskim kanalima i mini-frižider. Aktuelan je popust do 41%, pa 7 noći za dvoje odraslih možete platiti 335€, a očekuje Vas i dodatnih 5% popusta za celokupne uplate!

Cronwell Platamon Resort 5* se nalazi na plaži između Platamona i Nei Porija i jedan je od najlepših i najposećenijih porodičnih hotela u ovoj regiji. Hotel je idealan za porodice sa decom, poseduje dečje igralište i sve potrebne prateće sportske i rekreativne sadržaje za decu. Gostima su na raspolaganju i: restorani i barovi, parking, sala za konferencije, besplatan wi-fi internet u javnim delovima hotela, besplatne ležaljke na plaži, bazeni i brojni sportski sadržaji. Posebno se izdvaja veliki Spa centar koji nudi jedinstveno velnes iskustvo. I za ovaj prelepi luksuzni hotel aktuelan je popust do 26%!

Aristoteles Beach Hotel 4* je šarmantni hotel smešten u mirnom delu Atifosa, idealan za opuštajući odmor i za porodice sa decom. Nalazi se na uzvišenju sa koga se pruža prelepi pogled na more i privatnu plažu i sastoji se od savršeno udobnih soba. Aktuelan je popust do neverovatnih 60%!

Grand Otel 4* je hotel sa najboljom lokacijom u Haniotiju: smešten je u centru, na samoj plaži, pored gradskog parka. Sastoji se od dve zgrade između kojih je parking. Raspolaže sopstvenom plažom i bazenom i nudi izuzetnu uslugu restorana, bara, snack-bara na plaži, wifi internet. Sobe su opremljene radiom, telefonom, frižiderom, klima-uređajem i sve imaju balkon sa pogledom na more ili dvorište. U ovom hotelu možete odsesti uz popust do čak 51% i ceni od samo 410€ za 7 noći za dvoje odraslih i dvoje dece do 6 i 12 godina!

Na oko 2km od Nikitija, na prelepoj plaži Akti Koviou, smešten je Makednos Hotel 2*. U glavnoj zgradi hotela nalaze se recepcija i restoran, a sobe su smeštene u dve susedne zgrade. U zajedničkim prostorijama zgrade obezbeđen je besplatan wi-fi internet, a gosti su na raspolaganju i: parking, restoran i a la carte restoran, bazeni, barovi i igralište za decu. Uz popust do 29%, 7 noći za dvoje odraslih i dete do 12 godina možete platiti samo 290€!

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/. Za najaktuelnije ponude, dodajte nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA