Gradovi Evrope: Popusti na avionske aranžmane!

Iako se približava Sajam turizma 2020, već sada se mogu naći veliki popusti za rane rezervacije i putovanja širom Evrope

  • 1
Destinacije Viva Travel Foto: Viva Travel

Prva šansa da otputujete i upoznate neki novi evropski grad tokom neradnih dana je praznik Dan državnosti – 15. i 16. februar. Izdvojii smo one najzanimljivije za kojim je potražnja konstanta. Ostalo je još malo mesta za putovanja avionom u Rim, Istanbul, Atinu. Agencija „Viva travel“ je spremila specijalne snižene cene za ove direktne čarter letove.

LAST MINUTE PONUDE za 13.02.:

ISTANBUL, 4 dana || od 279 evra

ATINA, 5 dana || 299 evra

RIM, 4 dana || 375 evra

Atina, Viva Travel Foto: Viva Travel

Nemoguće je ostati ravnodušan prema ovim gradovima. Ali jedna prava romantična destinacija za praznik kao što je Sveti Trifun, nam je posebno skrenula pažnju. Radi se naravno o Italiji, i jednoj od njenih 20 pokrajina - Pulja.  “Peta italijanske čizme” kako je još slikovito nazivaju je ime dobila po drevnom narodu Apulima, koji su naseljavali ovo područje još pre starog Rima. Sa svojim prepoznatljivim belim gradićima, utvrđenjima, ravnom, nerazuđenom obalom i kristalno čistim morem postaje jedan od najinteresantnijih delova Italije. Bari je glavni grad ove pokrajine i deveti po veličini grad u Italiji, poznat je i kao grad Svetog Nikole čije se mošti nalaze u gradskoj katedrali. Ova nova destinacija uvrštena je u ponudu agencije “Viva travel” za koju je organizovan avionski polazak 14.02. i to po ceni od svega 399 evra (cena sa uračunatom aerodromskom taksom).

Pulja, Viva Travel Foto: Pixabay

Španska prestonica se nikako ne propušta! Madrid je jedno potpuno drugačije iskustvo. Nalazi se u srcu Španije na 665 m nadmorske visine (glavni grad sa najvećom nadmorskom visinom u Evropi) i pripada istorijskom predelu Kastilje. Madrid je temperamentna metropola gde se sudaraju tradicionalno i moderno, pa se kaže da nigde u svetu prošlost nije tako blizu sadašnjosti. Krenite u tu avanturu već 16.02. direktnim letom i provedite četiri nezaboravna dana.

Oni koji u poslednjem trenutku donose odluke, sada je vreme da se trgnu i ugrabe niske cene za prava mondenska mesta Italije i Francuske. Svi zainteresovani koji se prijave do 09. februara  biće u mogučnosti da plate samo 399 evra za avionski aranžman od 4 dana i poznatu francusku rivijeru - Riviera cveća sa polaskom 15. marta. Isti datum deli Đenova i čarobna Ligurija po ceni od 409 evra.

Naravno, ni letnji aranžmani nisu zapostavljeni kada su popusti i rane rezervacije u pitanju. Takođe, do 09. Februara aktuelni su popusti za aranžmane u Italiji (do -20%), u Grčkoj (do 15%), u Egiptu (do 52%), u Turskoj (do 57%). Raznovrstan aparmanski i hotelski smeštaj spreman je i za predstojeću letnju sezonu 2020. Kalabrija, Sardinija, Kefalonija, Krf, Tasos, Krit, Alanja, Kemer su samo neke od destinacija koje će i ovog puta skrenuti najveću pažnju srpskim turista.

Svi zainteresovani za aranžmane se mogu javiti na kontakte 011/78 52 800; 011/78 52 801; office@vivatravel.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M. K. YU!

    5. februar 2020 | 18:45

    Na noste to.. Ko će vam sjesti u avion po ovakvom vremenu.. Taman daje popust 80%.a u stvari.. Svijet je opičen inače.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA