≫ 

Sajamski popusti i pre Sajma turizma!

Svake godine u februaru dešava se veliki beogradski Sajam turizma. Tokom tih dana aktuelni su i veliki popusti na turističke aranžmane. Istražujemo koliko su traženi i da li se isplati rano bukirati svoje putovanje

  • 0
Sajamski popusti Viva travel Foto: Viva Travel

– Odlučili smo da sve naše putnike i one koji će to postati, iznenadimo sajamskim popustima i pre same nedelje Sajma turizma. Naima, već od 10. februara startuju sajamski popusti i do 60% na letnje aranžmane koji će trajati do završetka sajma 23. februara.  Potrudili smo se da  i ove godine ponudimo kvalitetan izbor hotelskog i apartmanskog smeštaja u poznatim letovalištima širom Grčke uz autobuski i avionski prevoz. Paketi su osmišljeni na 5, 10 i 15 noćenja, a sve cene prikazane kao jedinstvene prodajne, bez dodatnih troškova. Kada je all inclusive usluga u pitanju, prednjače aranžmani za Tursku i Hurgadu. Dok su ostrva Italije rezervisana za sladokusce i ljubitelje drugačijeg vida odmora – poručuje Tanja Živanov, direktor marketinga agencije „Viva travel“.

Sajamski popusti Viva travel Foto: Viva Travel

Iskustva iz ranijih godina govore da rane rezervacije imaju svoje prednosti posebno kada se planira letnji odmor i da se sajamski popusti itekako isplate. Porodice sa decom su vrlo osetljiva i zahtevna ciljna grupa, pa je i ponuda za nju najšira i najraznovrsnija. Turska je poznata po kvalitetnoj usluzi i odličnim hotelima visoke kategorizacije. U agenciji „Viva travel“ sajamski popusti se kreću i do 57%. Jedina „mana“ letovanja u Turskoj je ta što postoji mogućnost da se vratite sa kojim kilogramom viška.

Bogat i raznovrstan sadržaj pre svega za decu, nude hoteli u Hurgadi. Izdvajaju se iz ponude Sea Gull 4*, smešten u centru Hurgade, Caribbean World Resort 5* sa dugom peščanom plažom, Hilton Hurghada Resort 5* ... Niske cene aranžmana koje obuhvataju all inclusive uslugu su jedan od razloga zbog kog će naši turisti dati prednost Egiptu u odnosu na druge zemlje. Kažu da je u Egiptu sve moguće sa dobrim bakšišom. Sajamski popusti koje odobrava agencija “Viva travel” za Egipat idu i do 53%.

Sajamski popusti Viva travel Foto: Viva Travel

Dobar apartmanski smeštaj rezervisan je za Grčku. Najlepšim plažama može da se pohvali Krit, Kefalonija, Lefkada. Za Halkidiki i regiju Svetog Đorđa pripremljeni su paketi na 5, 10, 15 noćenja, a možete koristiti autobuski prevoz agencije (sajamski popust -15%) ili sopstveni (sajamski popust -20%). Hotelski smeštaj se može pronaći sa popustom i do 60% što nimalo nije zanemarljivo kada planirate odmor sa porodicom.

Za sva ostrva u Grčkoj organizovan je direktan avio prevoz.

Jedno mesto koje će svakako biti potpuni hit za leto 2020. ne nalazi se u Grčkoj, već u Italiji. U pitanju je sam “vrh čizme” – čarobna Kalabrija. Čitava regija je okružena vodom, pa će ljubiteljima Mediterana sigurno oduzeti dah tirkizno plavo more. Agencija “Viva travel” je spremna sa ponudom aranžmana od 10 noćenja za Kalabriju, a popust koji odobrava na rano bukiranje je 8%.

Kalabrija, Italija Foto: Pixabay

Svoji lepotu ponisno pokazuju italijanska ostrva Sardnija i Sicilija. Kažu iz agencije “Viva travel” da su baš one bile najprodavanije destinacije prošlog leta. Ne sumnjamo da će ove godine biti drugačije.

Prodaja aranžmana je počela još u septembru, ali i za najizbirljivije naći će se mesto i adekvatna ponuda koja odgovara senzibilitetu i zahtevima.

Sajamski popusti mogu se iskoristiti u poslovnicama agencije “Viva travel” u Beogradu (Krunska 48 I Bul. Mihajla Pupina 10, YUBC) i Novom Sadu (Železnička 13). Svakako se više informišite putem internet prezentacije www.vivatravel.rs ili društvenih mreža Facebook i Instagram ili na našem YouTube kanalu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA