≫ 

Prelazak sa posne na mrsnu hranu može da bude opasan ako se ne pridržavate ovih pravila

 ≫ 

Nedelja posle Božićnog posta zove se "trapava nedelja" tokom koje se jede mrsna hrana svakog dana

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Čika Jova
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • mama

    11. januar 2018 | 10:02

    Ne radi se to zbog sela, vec zbog sebe. Tek ka probas mozes da komentarises

  • Gorgeous

    09. januar 2018 | 18:05

    Sve pogrešno - doručak jedite obilno - piletina NIJE bolja/zdravija od gice - kolači i slatkiši UVEK

  • Čika Jova

    09. januar 2018 | 12:34

    Zato mi je lakše da nikako ne prelazim na posnu hranu, jer se treba prilagođavati čas na posno, čas na masno, voditi računa o ishrani, plaćati skuplju hranu, a pitanje je koliko je zdravija. Nisam za nigde ako se hranim zdravo i postim Odem na svadbu, šta ću jesti, na rođendan, na proslave punoletstva, na dan i zakusku firme čiji sam penzioner... Znam takve, svi jedu, vesele se, piju, a njuh dvoje, troje probiraju krastavac, papriku, paradajz i projicu, a plaćeno 25 evra kao za normalnog gosta. Ja ne želim i neću to rođacima i prijateljima da radim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA