Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • građanin

    17. april 2019 | 12:00

    Grad Niš..Klinički Centar..Zgrada stare hirurgije, tačnije hodnik sa niskim plafonom, bez prozora i ventilacije. Unutra ambulante a i pojedine operacione sale) za hirurgiju, gastronomiju, očno, neurohirurgiju, plastičnu hirurgiju… i bezbroj JADNIH PACIJENATA koji STOJE satima jedan do drugoga, znojeći se i padajući u nesvest.. Medicinari su ubeđeni da oni sve znaju i da nijedna druga struka nije NIŠTA. Držimo ih ko malo vode na dlanu, gradimo im kliničke centre, nabavljamo specijalnu tehnologiju, zapošljavamo, povećavamo plate, obučavamo u svetskim centrima a oni se odnose prema narodu kao prema SVINJAMA! Da li je problem NABAVITI RAZGLAS ZA PROZIVANJE PACIJENATA ili par monitora i APARAT SA REDNIM BROJEVIMA te pacijente (BOLESNE LJUDE) smestiti u prazne holove i obezbediti STOLICE??? U koju ste školu vi išli, o medicinari, iz kojih ste vi porodica potekli?? Da li možete da radite posao na vreme i da dođete na ZAKAZANO vreme pregleda pacijenata a da svoje PRIVATNE ANGAŽMANE ostavite za termine POSLE RADNOG VREMENA??!!!

  • Moje iskustvo

    14. april 2019 | 20:31

    Prvi porođaj mi je obavljen dve nedelje nakon termina carskim rezom,ja prokrvarila ali me lekar i dalje vraća kući. Uporno tražim da me porodi, rade hitan carski rez, plodove vode više nema, detetu padaju otkucaji srca.... Ok sve se završava, bebac u redu a ja od mekonijalne plodove vode i nesređene materice dobijam visoku temparaturu, ne mogu da ustanem, imam bolove, stalno sam pospana, primam po 12 injekcija dnevno, po telu kreću da izlaze braon kružne fleke.... Ja mislim sve je to normalno, a sama sam u sobi odvojena od drugih porodilja i ne kapiram zbog čega.... Odlazim kući sa bebom, dve nedelje ne mogu da idem u wc, temparatura 39 i preko, bolovi nesnosni u celom telu.... Tako mesec dana, patronaža me uverava da je sve ok. Dolazi na moje insistiranje privatana patronažna sestra i kad me je videla odmah alarmira prijatelja ginekologa. Odlazim na pregled čovek zapanjeno kaže da je na mom mestu tužio bi bolnicu. Sređuje me i moje stanje se polako poboljšava. Nakon par meseci na TVu gledam ženu koja je imala isti problem i kojoj su izvadili matericu i pola creva nakon sepse. Umalo nisam pala od straha.

  • Mirjana

    14. april 2019 | 18:35

    I meni ostala cela posteljica u stomaku posle carskog porodjaja, i to u svajcarskoj 1991 g. 6 nedelja unutra, ja dobila isti dan nesto kao malariju u bolnici, tresem se 1 sat, cvokocem zubima, pa 1 sat vrucina, gorim, znoj,... Ultrazvuci stomaka, glave, operacija prebacivanja infuzija u rame, ... Kad sam dosla posle mesec dana odd porodjaja u srbiju, kaze moja Majka „ idemo sutra kod lekara „. Ja doktoru samo ispricam kako se osecam ( ja sva zelena, ruke mi se tresu, nemam snage,...), on samo gurnu ruku dole i izvuce veliku kuglu svu nekakve „ vanzemaljske „ Boje. Rodila sam se tad po drugi put.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA