≫ 

Kako jedan prosečan Srbin da ostane zdrav i posle 50? Georgij Nazarov otkriva tajne navika koje su eliksir života

 ≫ 

Stručnjak otkriva tajnu zdravog i kvalitetnog života

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Mirjana

    11. mart 2019 | 10:37

    Meni su veganska i sirova ishrana promenile zivot na bolje! Bolje se osecam sada sa 40god nego sa 20! Ne secam se kada sam imala kasalj, kamoli nesto jace i vece. ova hrana zaista podmladjuje i daje radost.

  • BASA

    10. mart 2019 | 20:10

    Georgije , hvala ti na lepim i poucnim savetima ! Imamo tvoje knjige i dosta toga primenjujemo !

  • Ana

    10. mart 2019 | 18:17

    Ne pušim, ne pijem, treniram u mini kućnoj teretani 3-4 puta sedmično po sat. Ali kuvam samo nedeljom ujutru za narednih pet dana, jer kad dođem s posla radije idem sa detetom u park ili se igramo kući, nego da to dragoceno vreme trošim na šporet. Spremim oko 3 kila mesa, dva kila povrća, 300 grama riže i spakujem u taperverove kutije. Svoj ručak nosim na posao u kutiji i svako uzme kutiju kad želi da jede,skine poklopac i ugreje u mikrotalasnoj za minut. Subotom i nedeljom restoran. I ne mislim da je to meso i povrće manje zdravo od onog koje ne stoji 3 dana u kutiji. Imam više vremena za porodicu i na kraju krajeva neće se moja deca sećati da su jela rucak od juče, ali hoće se sećati koliko su vremena proveli sa majkom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA