≫ 

Decu u Srbiji sve češće pogađa atopijski dermatitis, ako ne primetite prve simptome, pogoršaćete stanje!

 ≫ 

Doktor upozorava na jako važne simptome - pažljivo pročitajte tekst

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Alergosan
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Dragan Trebinje

    13. april 2019 | 20:07

    Greška je u startu.To nije slučaj za dermatologa.Jeste,ali kada se rane otvore,potrebno je smiriti kožu.Dermatilozi su u tome slučaju prvi razred u zanatu.Prošli smo pakao sa kćerkom.Od 3.mjeseca do 7.godine.Od BG do Kanade.I svuda isto.Kortikostereoidi i nista vise.Posledice toga su katastrofalne.Nikada zaboraviti neću paklene noći neprespavane nad djetetom koje se uveče češe do krvi.Ujutro žena skida pidžamu sa nje i dijelove kože.Pakao.Jedina mast koja nije kortikostereoid je PROTOPIC.Jako je skup.Ne znam ima li ga u Srbiji.Pomagao je.Smirivao rane.Mogao bih do ijutro da Vam pisem.Ugl.nestalo je.Sada je kćerki 20 g.Nema problema.Ni posledica.Od tih užasnih masti,koje sam ugl.bacao.Injekcije čak.Batalite.Njegujte kožu neutralnim masnim kremama.I uljnim kupkama.Manite se trgovaca,zvanim doktori(čast izuzetcima).Bilo je situacija gdje smo vodili dijete,plakali svo troje.Dr.nam nudi antialergijsku ćebad,usisivac itd.Alo idiote,došao sam dijete da liječim a ne da se kućim.....Pomogla je samo jedna stvar..

  • M.K.

    13. april 2019 | 18:01

    Moja bratanica je patila od neurodermitisa ima 7 godina dodatno i alergija od rodjenja dakle polena kijavica doctor joj preporucio MSM (Methylsulfonylmethan) to je organski sumpur ima ga u poljoprivrednim apotekama i reformnim kucama posle 6 meseci visoke doze izlecila kozu i alergija nestala starvno je dobar ja se malo oko toga pozabavila pa saznala da pomaze i protiv arthritisa , za zglobove za mišice za rheumu i uopšte negu koze .

  • Alergosan

    13. april 2019 | 14:51

    Iz iskustva jedina pomoc trenutno kod nas koja postoji je Omni biotic Panda.Austrijski probiotik,zagarantovano!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA