« Nazad

Piće koje najčešće pijete u kafiću je prepuno bakterija: Više ga nikada nećete naručiti

Koliko god da se kontroliše higijena u kafićim i restoranima, jedan napitak uvek ostaje zaražen bakterijama

Pročitajte ceo tekst
Komentari (4)
Poređaj komentare:
  • s
    sneza

    Ne peru se lepo solje i case i zato se dobijaju zvale po udtima.Ja na poslu ako ne operem casu ili solju odmsh dobijem zvale.

  • M
    Mlj1228

    Nije samo to prvi razlog, što se limun seče i što stoji u frižideru, već je prvi razlog što taj limun niko ne pere pre sečenja. Na kori limuna, zavisno odakle dolazi, nalaze se na hiljade opasnih bakterija, samo sbog loše higijene, kako putem transporta, tako i od ljudi koji ga služe. Mogu svakom vlasniku restorana reći direktno u oči, da je higijena na najnižem nivou. Zašto?!... Radio sam po evropskim restoranima , ne kao konobar već kao dekorater, pa vam zato mogu reci, da sam se i sam najeo prljavštine od koje mi se i danas gadi. Prvo što sam video to su "buba-švabe", za koje se zna da prenose veliki broj zaraza, zatim, miševi, pa i pacovi. Tu nije kraj. Osoblje koje vam služi, ne mislite valjda, da ako su lepi da su automatski i čisti, baš na protiv. Muškarci nikada ne peru ruke kad idu u WC, ali ni žene. Mozda oni drže do lične higijene, ali sve je po wc-ima prljavo, pa stim?... Koliko sam puta primetio karmin na ne opranim čašama, ostatci hrane u tanjirima ila na kašikama I viljuškama. Zato svima savetujem, ako ste gadljivi, i ako držite do svog zdravlja, ne idite u restoran.

  • B
    Brana

    Čak 76 kriški!?

  • M
    Ma

    Često dobijem žvale, kada pijem u kafićima i običnu vodu.