Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • saj

    12. maj 2019 | 08:04

    e da zivi kao svaki normalan srbin,bas bi jeo manuka med,,jeo bi smrdljive pastete,margarina...i ostale bljuvotine...ima para pa moze da glumi ludilo

  • Med

    11. maj 2019 | 15:50

    Da li znate uopste sta je manuka med? Med koji se uvozi sa Novog Zelanda... On to moze, jer finansijski dobro stoji. Koliko treba za taj med prosecnom nasem coveku?! Njemu svaka cast, a nama neka je Bog u pomoci...

  • Pp

    11. maj 2019 | 15:09

    Čim je u ishranu vratio meso odmah su se vratili i rezultati. Činjenica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA