Najčešća greška koju pravite sa sladoledom, a time izlažete sebe i svoje najbliže opasnosti

Sladoled ne sme duže od pet minuta da se zadržava na sobnoj temperaturi, pa ponovo zamrzava.

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Maja

    15. jul 2019 | 18:55

    Svaka čast na komentaru. Šta kad kupim u radnji sladoled? 😂😂😂

  • Milos

    14. jul 2019 | 15:44

    A kad ga iz prodavnice nosim kuci? Znaci momentalno po izlasku iz prodavnice moram da pojedem porodicni sladoled, da ne rizikujem?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA