Oprez! Infekcija koja najviše vlada leti i može pokvariti letovanje

Leto je period učestale pojave urinarnih infekcija, a lečenje antibioticima od skoro zabranjuje i Evropska Unija!

Komentari

 • Čiča

  E žene, žene.

  • Šta žene, žene

   @Čiča

   Ima i svakakvih žena, ne kažem, ali Ženama vi muškarci prenosite infekcije jer ne perete ruke ni pre ni posle korišćenja toaleta, gurate onu stvar gde stignete bez kondoma, pa onda dodjete kući svojoj ženi u krevet takvi. I onda pametujete.

 • Dobrivoje

  Leci cu se iskljucivo onim sa cim ja zelim i to pravo mi niko ne moze uskratiti, hvala bogu pa u RS koja mi je na manje od 10 km mogu u apotekama za svoje pare kupiti ono sto ja zelim, nisam maloletna osoba da bi neko drugi meni odlucivao sa cim cu da se lecim. Lecim sebe antibioticima zadnjih 40 god pa sta mi fali a te price za malu decu eu neka ostavi za sebe i svoje gradjane.

 • Stana BL

  A ko to zabranjuje anti biotike, pa ovde u RS za kupovinu istih ni knjizica vam nije potrebna , uznete sta vam odgovara i lecite se kao ljudi a be da vam tamo neki evropejci oostavljaju uslove, oni u svojin drzavama neka kece oboleke i cajem id nabe a ha sam punoletba i ja se pitam i lecicu su iskljucivo onim cim ja hocu.

 • Ja sada

  Imam enterokoku 500.000. Samo ja znam kako mi je 😪

  • Ja

   @Ja sada

   Vidi, možda je došla u urinarni trakt od vaginalne infekcije. Idi na briseve kod ginekologa i proveri. Možes lečiti urinarnu infekciju antibioticima, ali će se stalno prenositi i vraćati ponovo ukoliko imaš enterokoku u vag.brisu. Potrebno je da koristiš i antibiotik i vaginalete istovremeno. Dakle, trk na cervikalni i vaginalni bris. I brz oporavak. 😃

  • Paja

   @Ja sada

   Dali znaš možda gde si je zaradila?

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima