≫ 

"Da se nije tako ponašala, ne bi je ni silovali. Sama je kriva": Zaista, šta nije u redu sa nama?

 ≫ 

Seksualno uznemiravanje je vekovima predstavljalo tabu temu i žene su ga ćutke tpele. Danas se ono shvata kao ozbiljan problem i društvo otvoreno ustaje protiv njega

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika svakom loncu poklopac!
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Nina

    16. januar 2020 | 17:57

    Vidim u komentarima da je neki pametnjakovic napisa da se zene oblace provokativno i da je to jedan od razloga zasto su silovane. Druze,zena moze da ide gola ulicom,ako ne zeli da ima odnose sa tobom ne smes da je taknes. Nije to stvar poljubili se pa joj se nije svidelo,da li ste vi svesni da je silovanje napad?Nesto protiv volje osobe koja je napadnuta,kakvi bolesnici.

  • svakom loncu poklopac!

    16. januar 2020 | 17:28

    Dusice draga , na zenu “napadnes “ ako ti da pedalu pokrijes se usima i cutis, ako se nećka tamo ovamo vjerovatno ces opet pokusati dok je ne uhvatis kad joj se hoce, a ako kuja mase repom kao u vecini slucajeva ta ti nece dati samo ako si je uhvatio u crvenom !!! Velika vecina zena hoce , po gotovu sa sefovima . Ako je sef faca i bolji od njenog šonje kod kuce pa prevarit ce ga ako nista samo da mu napakosti zbog bracnih nesuglasica i licnog nezadovoljstva, danasnje zene i djevojke dolaze na posao polu gole , u vecini slucajeva vulgarno pricaju i velika vecina ih dosla na tu poziciju upravo preko kreveta sto nije ok ali je tako One koje su normalne patrijarhalne skolovane i postene vecinom sjede kuci A ove sto su dobile posao nijima nije tesko ni ispod casti da dadnu sefu da se ucvrste na poslu jer su istim putem i stigle tu !!!! I sta je tu sporno ... generalno zene danas nemaju cjenu Generalno velika vecina udate i ne udate imaju Šeme i kombinacije uz muza naravno !!! Muskarca mozes uzemiriti samo ako je sefica ruzna sto znaci ako je zena spala da na silu trrazi onu stvar sve ti je jasno koliko je sati .. il je bolesna il žnaru buraz eto

  • Ivan

    16. januar 2020 | 16:47

    Bas dobre butine na slici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA