≫ 

Psiholog komentarisao scenu deteta iz Knez Mihailove: Evo kako je majka trebalo da reaguje na uvrede

 ≫ 

Nemila scena besnog deteta nije izdvojen slučaj, a stručnjaci apeluju da roditelji moraju pokazati autoritet

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Anica

    05. decembar 2020 | 13:42

    Svi ovi moje dete je vaspitano primerno se ponasa ni ne slute sta im deca rade iza ledja. Evo ja nisam za batine, znala sam za autoritet. Vecinu batina sam dobijala zato sto je majka dosla umorna sa posla i nervira je neka sitnica i ja dobijem batine kao nikad u zivotu. Mislim da sve moze da se resi razgovorom i lepim primerom.

  • Majka

    04. decembar 2020 | 09:03

    Moje dete je bilo isto na ulici, samo se baci na plocnik, ne znam o cemu se radi, najcesce kad mora ici kuci sa igralsita parka ili kad joj drug/drugarica ode kuci. Dijagnoza je bila neka vrsta Asperger sindorma ili blazi slucaj autizma. Kad primetite takvo ponasanje kod deteta, posetite decijeg psihologa. Manjoj deci se ne moze sve objasniti. Jedino paziti da se necim ne povredi. A sto dete psuje roditeljima u tako malom uzrastu tu ne treba kriviti dete, dete samo upijai ponavlja ono sto je culo od okoline. Sto je dete razmazeno, te hoce ovo ili ono, to su krivi roditelji koji im kupuju stvari misleci da ce ih tako umiriti, to je kratkog veka sve do sledece igracke i onda sledi kolekcija igracaka u kuci. Moj savet ako idete negde, recimo supermarket, dozvolite detetu da nosi sta hoce od artikala ili igracaka sto odabere po prodavnici, vasa kupovina ce biti mirna, dodjete do kase predate kasirki ili ostavite taj predmet kad je na vas red, platite racun pa napolje dete nek se dere i baca koliko hoce , glavno je da je kupovina prosla mirno. Dete ce tako shvatiti da mu je dozvoljena igracka samo u prodavnici. Ja sam tako savetovala jednu moju komsinicu, ona je pre toga skupila oko 30 malih autica, svaka kupovina po jedan autic. Dete joj je bilo razmazeno, u stvari zeljno paznje, ne kupujte deci igracke , osim nekih koje su konstruktivne, posvetite im paznju, mala deca traze mnog paznje i ljubavi a ne batina.

  • Jole

    03. decembar 2020 | 18:21

    Ma jedna vaspitna preko usta i resen problem. Ako se ponovi udvostruciti terapiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA