Loše vesti za ljubitelje krompira: Ako često jedete pomfrit ili pire, krvni pritisak je u opasnosti

Naučnici su pronašli vezu između hipertenzije i unosa veće količine termički obrađenog krompira

Komentari

  • JA

    31. mart 2021 | 14:27

    Jedem krompir tri puta nedeljno... Pečen u svinjskoj masti, krompir u gaćama sa domaćom slaninom, pire krompir sa pohovanim mesom... 46 godina, nemam masnoće i šećer, pritisak 117 sa 75... Sve su to naučnici do mojega... Samo rokajte i uživajte u hrani...

  • Chance

    31. mart 2021 | 13:26

    Zao mi je, ali krompir je namirnica koje se nikad necu odreci. Izbacicu slatkise, testo, meso, ali krompir JOK 🤣

  • Hhdh

    31. mart 2021 | 11:43

    Jedem pire ili pomfrit skoro svakog dana mjesecima i imam nizak pritisak

  • Igi

    31. mart 2021 | 11:32

    Meni kad legne mizerija od plate,pritisak mi 300 sa 200 od zalosti.

  • Ja

    31. mart 2021 | 11:24

    Pritisak ima malo veze sa ishranom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA