Istina o srpskoj varijanti korone: Dr Banko za Telegraf o jedinstvenim mutacijama za vreme 2. talasa

- Iako nije dokazana tzv. "srpska varijanta" od interesa ili za zabrinutost, uočena je lokalna specifičnost epidemije, odnosno drugačija dominacija i distribucija varijanti u odnosu na ostatak Evrope - objašnjava dr Banko

Komentari

 • Ilija gromovnik

  Ako je stigla srpska varijanta ode među narodna zajednica do đavola zajedno sa šipci i ostali petokolonaši

 • ja

  Obavezna vaksinacija,HITNO!!!

 • Vuk

  Samo SINOFARM!!!

 • ZAC

  Doktorka Banko , citam ovog trenutka vesti sa teletexsa iz Svajcarske i oni kazu da ce za ulazak buti potrebni testovi kao i do sada ali da pojedine vakcine astra zeneka koja se daje u Jordanu nije pouzdana i da ce osobe koje dolaze iz te zemlje morati da imaju ponovo test sta to znaci da su vakcine pravljene za pojedine zemlje neispravne ili se testiraju u pojedinim zemljama i nisu efikasne , stvarno je zacudjujuce da se SZO igra sa svetom,ako zelimo da suzbijemo epidemiju ceo svet mora biti jedinstven a ne da nam servirate vakcine na politickoj osnovi ili narodnosti( za jednu populaciju su dobre a za drugu nisu ) kao sto je primer koji sam naveo.

  • ja

   @ZAC

   Mnogo si duboko ušao u tu problematiku, idi setaj malo, pecaj, idi na Adu, biće ti bolje!!

  • Preozbiljno

   @ZAC

   shvataš ove globalističke plaćenike koji guraju agendu Plandemije, oni ti se najviše smeju kako si nalegao na propagandni narativ... neophodno ti je lečenje, ali ne od korone nego psihijatarsko.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima