≫ 

Značaj žira u ljudskoj ishrani: Evo zašto ga zovu superhrana

 ≫ 

Mnogi ne znaju da se jedna od najhranjivijih biljaka nalazi slobodno u prirodi i raste u šumama Srbije

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika najvise volim
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • najvise volim

    22. mart 2023 | 20:49

    kesten pire

  • petarle

    22. mart 2023 | 19:09

    Zir jedu svinje,koliko znam

  • najskuplji prsut

    22. mart 2023 | 19:06

    spanski jamon (hamon) iberico svinje jedu samo zireve a treba im minimalno tri godine da se hrane da bi se mogle klati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA