Ubio najboljeg prijatelja, odsekao mu penis i njime nahranio svog psa!

Rejes je rekao da je njegov prijatelj počeo nepristojno i neprijatno da ga dodiruje, u "seksualnom smislu", što se njemu nije dopalo

  • 0

Meksikanac Mario Lizalde Rejes šetao je psa sa svojim najboljim prijateljem Mario Ernandezom u jednom manjem gradu u provinciji Čivava, kada su odjednom počeli da se bučno raspravljaju.

Rejes je rekao da je njegov prijatelj počeo nepristojno i neprijatno da ga dodiruje, u "seksualnom smislu", što se njemu nije dopalo. Pošto su obojica bili pod dejstvom alkohola, Rejes je sačekao da Mario Ernandez ode da urinira, zatim mu prišao i pucao mu u glavu. Njegovim nožem mu je odsekao penis, kao kaznu. Polni organ je stavio u kesu, ali ga je ubrzo potom dao svom psu, koji ga je i pojeo.

Potom je otišao kući da odspava, i kada se probudio trezan i shvatio šta je uradio, prijavio se lokalnoj policiji i rekao da je to uradio jer je njegov prijatelj pokušao seksualno da ga napastvuje, ali da je ipak bio ljudsko biće i da nije zaslužio da umre na taj način.

(Telegraf.rs / izvor: Mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA