≫ 

Kako da spremite perfektno jaje na oko?

Idealan doručak koji će vas dugo držati sitim!

  • 12

Sastojci  za 1 osobu:

- 2 jaja

- 1 kašika ulja

Priprema:

Zagrejte tiganj, sipajte ulje pa razbijte jaja u tiganj. Pržite na jačoj vatri možda dva minuta, zatim smanjite vatru, pa kašikom prelijte vrelo ulje preko žumanaca. Prekrijte poklopcem i pecite još dva minuta. Jaja će ispustiti tekućinu, a preko žumanaca će se navući opna od belanaca. Zatim otklopite tiganj i zapecite na jačoj vatri, tako da tečnost ispari. Tek kod serviranja posolite i pobiberite jaja.

Možete poslužiti uz neku kobasicu i svežu papriku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Banja Luka

    12. maj 2017 | 20:36

    Pa koliko pece jaja, 10 min. Otklopi,zaklopi, otklopi pa zaklopi. A sve po dva minuta. :-)

  • Тутор

    12. maj 2017 | 21:07

    Какво уље, оно је штетно. Маст је закон, плус што се јаје не залепи за тигањ.

  • Johan

    14. maj 2017 | 00:28

    Ja pržim na masti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA