≫ 

Pohovani oslić s kukuruznim brašnom

Ribu bi trebalo da jedemo što češće, a pogotovo belu ribu koja ima puno lako svarljivih proteina...

  • 0

Sastojci za 2 osobe:

- 4 fileta oslića

- 1 veliki limun

- 100 g maslinovog ulja

- 1 veza peršuna

- 2 kašike brašna

- 3 kašike kukuruznog brašna

- morska so, biber

Priprema:

Filete osušiti, pa preliti sa limunovim sokom od pola limuna. Posoliti i pobiberiti, pa ih uvaljati u meššavinu dva brašna. Zagrejati maslinovo ulje, pa pržiti ribe dok ne porumene.

Pred kraj preliti sa limunovim sokom od pola limuna i posuti sa pola vezice seckanog peršuna. Pržiti još minut, staviti na ubrus i posuti sa ostatkom seckanog peršuna. Možete poslužiti sa pire krompirom i paradajzom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA