Samsung najavio seriju tableta Galaxy Tab 4

Nova serija doneće tri različita tableta od 7, 8 i 10 inča. Svi će imati četvorojezgarne procesore i radiće na najnovijem Android KitKat operativnom sistemu. Datum pojavljivanja kao i cena još uvek nisu poznati

  • 1

Samsung je zvanično najavio četvrtu seriju Galaxy Tab-a, srednju klasu Android tableta koji će se proizvoditi u tri veličine od sedam, osam i deset inča. Sve će pokretati četvorojezgarni procesori i najnoviji Android KitKat operativni sistem. Cene i datum pojavljivanja će biti naknadno objavljeni.

Sva tri modela će se povezivati na internet 4G konekcijom, s tim što će verzije od deset i sedam inča postojati i u 3G varijanti i biće jeftiniji u odnosu na ostale. Četvrta serija Galaxy Tab uređaja imaće 16 gigabajta memorije, a verzija tableta od sedam inča postojaće i sa osam gigabajta.

Ovaj trio posedovaće i kameru od 3 megapiksela, kao i prednju kameru niske rezolucije za video čet. Ekrani će imati rezoluciju od 1280 x 800 piksela, što znači da će najmanji tablet imati i najbolju gustinu od 215 piksela po inču (ppi), dok će Galaxy Tab 4 od osam inča imati 188 ppi, a od deset inča 149 ppi.

Ove godine Samsung je predstavio i novu Pro seriju tableta tako da ova kompanija trenutno nudi najveći izbor kada su tableti u pitanju.

(Telegraf.rs / Izvor: cnet.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mita

    23. april 2014 | 11:38

    Касно Марко на Косово дође,браво за Асус серију МемоПад-а.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA