IZNENADIĆE VAS: Evo koji iPhone je najbrži (VIDEO)

Ako ste se ikada zapitali koji će iPhone prvi podići sistem, koji najbrže otvara web stranice, ali i koji je generalno najbrži, predlažemo vam da odgledate video klip u tekstu kako biste jednom za svagda rešili sve nedoumice

  • 4

Normalno je da su novi iPhone-i, 6 i 6 Plus najveći i najbrži u celoj porodici, ali je veoma interesantno staviti sve telefone Apple-a u jedan video, i uporediti njihove brzine. To su i uradili ljudi koji stoje iza kanala "EverythingApplePro" na YouTube-u, a rezultati će vas možda i iznenaditi.

Ukoliko ste se pitali koji iPhone će prvi podići sistem, odgovor je 5S, a nakon njega 6 i 6 Plus, a originalni iPhone odmah nakon njih što je veliko iznenađenje s obzirom da je najstariji. Apple-ov iPhone 4 će se uključiti poslednji, a razlog je iOS 7 koji baš i nije najbolje "legao" ovom modelu.

Svaki od modela prošao je kroz takozvani Geekbench test (osim prvog iPhone-a i 3G modela koji ga ne podržavaju). Modelu 3GS je trebalo 15 minuta da završi test, dok je iPhone 6 Plus to uradio za samo jedan minut.

Kako je izgledao celokupan test možete pogledati u videu koji se nalazi ispod:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor:phonearena.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA