Ovako Samsung dokazuje da se njihovi telefoni ne savijaju (GIF) (VIDEO)

Južnokorejski gigant smislio je ovaj duhovit eksperiment kako bi dokazao da za razliku od iPhone-a 6 Plus, njihov Galaxy Note 4 neće podleći pod pritiskom ni kada slučajno sednemo na njega

  • 24

Lansiranje novih modela iPhone-a obeležilo je sada već njihovo čuveno savijanja, pa je kompanija Samsung rešila da dokaže kako to nije slučaj sa njihovom novom perjanicom Galaxy Note 4.

Naime, južnokorejski div je napravio veliku robotsku zadnjicu kako bi dokazao da se telefon neće saviti ni kada osoba sedne na njega.

Samsung savijanje telefona

Samsung je mogao da koristi i obične ljude za ovaj test, ali se ipak odlučio da eksperiment učini zanimljivijim i napravi robotsku zadnjicu.

Samsung savijanje telefona 1

Kao što vidite telefon nije pokleknuo pred ovim izazovom, ali šta bi se desilo kada bi to isto ponovilo stotinu puta?

Samsung savijanje telefona 2

Rezultati su impresivni, a ceo eksperiment možete pogledati u video klipu ispod:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: huffingtonpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    7. oktobar 2014 | 00:26

    Bolje da malo porade na svom TouchWiz-u, nego sto jos jednom prave budale od sebe, ne mogu ni skin da naprave kako treba a kamoli ceo OS, S5 je pravi lag city, ako im se toliko ne svidja iPhone dizajn neka onda pocnu ponovo da proizvode one slider krseve koje su pravili pre nego sto su iskopirali prvi iPhone i uzeli Android od Google-a...dizajn im je nula, sopstveni OS ni nemaju, ali su jako sami sebi bitni kad ugrabe priliku da kevcu na iPhone...Patient Zero smartphone-a kakvog ga danas znamo.

  • sljamsung

    6. oktobar 2014 | 22:54

    AHhahah, al zato ne smes da doruckujes sa njim u ruci, moze komad bureka da ti zapadne izmedju displeja i kucista! Izuzetno ruzan telefon sa izuzetnim problemom, mada to moze i da se posmatra kao prednost, mozes par vizit kartica da zabodes izmedju, hehe

  • Peđa

    6. oktobar 2014 | 22:25

    Baš mi pre dva dana ispade S3 iz džepa dok sam sedeo, i raspao se ekran, famozni gorila glass 2. Toliko o njihovim testovima. Inače aparat ne bih promenio ni za S4, ni za S5.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA