GEJMERI, LOŠE VESTI: Za Call of duty - Advanced Warfare će vam trebati mnogo memorije (VIDEO)

Za pokretanje novog dela COD-a neophodno je minimum 6 GB RAM memorije.U nastavku pogledajte kompletnu konfiguraciju potrebnu za pokretanje novog COD-a

  • 19

Najnoviji deo popularne pucačine Call of Duty, Advanced Warfare, pojaviće se 4. novembra. Konačno su objavljeni minimalni sistemski zahtevi za pokretanje ove igrice, koji će, sigurni smo, razočarati brojne fanove. Naime, za pokretanje novog dela COD-a neophodno je minimum 6 GB RAM memorije.

Nažalost, izdavač Activision najavio je kako ovog puta nikakvim patch-evima neće spuštati minimalnu zahtevnost, kao što je to uradio sa prethodnom igrom u serijalu. Ostatak potrebnog hardvera ne deluje toliko strašno za današnje standarde. Još jedna od stvari koje je potrebno pomenuti jeste to da će instalacije igre zauzimati čitavih 55 gigabajta.

Da li će se 6 GB RAM memorije i 55 GB slobodnog prostora na hard disku isplatiti ostaje nam da vidimo 4. novembra.

Evo kako izgleda minimalna hardverska zahtevnost:

OS: OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit

Processor: Intel Core i3-530 2.93 GHz / AMD PhenomTM II X4 810 2.80 GHz or better

Memory: 6 GB RAM

Graphics: NVIDIA GeForce GTS 450  1GB / ATI® Radeon HD 5870 1GB or better

DirectX: Version 11

Network: Broadband Internet connection

Hard Drive: 55 GB available space

Sound Card: DirectX-compatible

Pogledajte najnoviji trejler:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragoljub

    21. oktobar 2014 | 22:55

    Za mene su postojali samo 2 Call of Duty naslova uz ekspanziju pr0vog, davne 2003 i 2005 godine. Ovo je retardirano. Čak i da je najlepša igra ikad, što i nije, mehanika i publika oko tog naslova mi se ni malo ne dopadaju. Kao neko ko ima Steam i kupuje igre na sniženjima (10 evra max) mogu da kažem da ima tako puno naslova van ovog. Više volim atmosferične igre poput Stalkera,oba Metroa, I am Alive, Silent Hill. itd.. Današnje igre često vređaju inteligenciju, poput ove igre, i one Ubisoftove, Assassins Creed, Far Cry 3 i Watch Dogs u prvom redu, na koje se današnja dečica najviše "pale". Ja sam odrastao uz Warcraft III, Age of Mythology, Robin Hood The Legend of Sherwood, Bugs n Taz Time Busters,Return to castle Wolfenstein, Max Payne 2, Hitmana, Metal Slug, čak i Manhunt kao i pomenute prve dve igre. Nisam postao sociopata igrajući Manhunt i Hitmana, već prezirem takve ljude.Imao sam momente kada sam bio zaluđen igrom Splinter Cell u 7-8 OŠ, kada sam izigravao Fišera, kratko je trajalo i sa današnje tačke gledišta ti momentu su potpuno idiotski. Ali ovo danas je posebna priča Oni po 10 godina bivali zaluđetni tim stvarima, sad i prave je**ne kostime likova,farbaju se i šminkaju, skupljaju noževe a neki i gore. To više nije spontana stvar, kao kad su nekad ljudi igrali Super Mario Bros, imali srećno detinstvo, postali ljudi, izgradili karijeru i postali dobri roditeji. Takva igre služe i da stvaraju svest o američkoj izuzetnosti, što je zabrinjavajuća stvar. Kod mene je na sreću, izazvalo kontraefekat. Nadam se da nisam jedini u tome.

  • Srbobran

    21. oktobar 2014 | 18:34

    Pa sta je danas 6 gb rama?Ništa!

  • OPA

    22. oktobar 2014 | 11:38

    Klasična sprega korporacija i firmi hardwera i softwera. A 6 gb RAM ne zasluzuje ovakva igra. Realno koristi 2 do 3 giga rama kao i proslo izdanje CoD-a

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA