Procurele specifikacije Samsung Galaxy S6 smartfona?

Ovog puta možemo očekivati dva različita Galaxy S6 modela, a Samsung će novu perjanicu najverovatnije predstaviti u februaru ili martu

  • 31

Iako je Samsung Galaxy S5 prošao veoma dobro, južnokorejski gigant se u poslednje vreme bori sa padom profita. Kako bi to sprečio, Samsung je rešio da svoju novu perjanicu, Galaxy S6, napravi od nule. Za sada se zna da se rad na ovom uređaju naziva Project Zero, a sada su se na internetu pojavile i moguće specifikacije novog Samsungovog smartfona.

Južnokorejski gigant obično novi Galaxy S uređaj predstavi početkom godine, tačnije u februaru ili martu. Verovatno će tako biti i ovog puta, a popularni sajt "SamMobile" tvrdi da se dokopao konkretnih detalja oko S6 modela.

Prema njihovim tvrdnjama, ovog puta možemo očekivati dva različita Galaxy S6 modela. Jedan će imati 64-bitni Snapdragon 810 procesor, dok će drugi pokretati Samsungov Exynos 7420 octa-core procesor koji je takođe napravljen u 64-bitnoj arhitekturi. Veličina ekrana još uvek nije poznata, ali možemo očekivati da će biti u Quad HD (1440 x 2560 piksela) rezoluciji.

Kada je reč o kameri, ona će imati ili 16 megapiksela, ili 21 Mp Sony Exmor RS IMX240 senzor sa optičkom stabilizacijom slike. Prednja kamera će imati 5 megapiksela, i biće u rangu onoj koju ima Galaxy A serije telefonaSamsung Galaxy S6 dolaziće i sa tri različite veličine memorije za  skladištenje podataka: 32 GB, 64 GB i 128 GB.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: phonearena.com / Foto - Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA