GEJMERI ODLEPILI ZA NJOM: Igrica Call of Duty zaradila 10 milijardi dolara (VIDEO)

Novi deo popularne "pucačine" je najprodavanija video igra u ovoj godini, a kompanija Activision koja stoji iza nje smatra da će poneti i titulu najbolje

  • 1

Nakon pojavljivanja novog dela popularne "pucačine" Call of Duty, ovaj serijal je do sada zaradio više od 10 milijardi dolara. Ova zarada se odnosi na sve delove u serijalu koji postoji još od 2003. godine.

Izdavač Activison otkrio je da je najnoviji deo, Advanced Warfare, najprodavanija igra do sada u ovoj godini. Ova kompanija je takođe otkrila da je novi Call of Duty doneo više zarade nego filmovi Igre gladi, Transformersi i Ajron Men.

Call of Duty serijal se generalno prodaje jako dobro još od četvrtog dela koji se zvao Modern Warfare. Activison još od 2004. godine svake godine izbaci po jedan nastavak, što je dovelo do toga da ova franšiza brzo dostigne ovako veliku zaradu.

- Advanced Warfare je dobio odlične ocene analitičara, a odgovor fanova je fenomenalan. Verujemo da će ova igra biti najbolja u ovoj godini, i zahvaljujemo se fanovimo što su omogućili da pojavljivanje Advanced Warfare-a bude najveće u ovoj godini - izjavila je kompanija Activison.

Podsetimo, glavnom protagnositi u Advanced Warfare-u pozajmljuje glas čuveni glumac Kevin Spejsi.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: venturebeat.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA