Ova aplikacija otključaće vaš telefon svaki put kad dođete kući (VIDEO)

Delayed Lock će vam omogućiti da isključite unošenje šifre kada je vaš smartfon konektovan na Wi-Fi mrežu koja se nalazi na određenoj lokaciji, ili kada je povezan sa određenim Bluetooth uređajem

  • 3

Zaključavanje smartfona šifrom je veoma korisna stvar, ali često ume da bude naporno, naročito kada ste kod kuće gde nema nikoga ko vam može "čačkati" po telefonu. Najnovija verzija Androida omogućila je korisnicima da postave takozvanu "sigurnu lokaciju" gde, i kada imaju podešenu šifru za otključavanje, ne moraju da je unose kako bi koristili telefon.

Međutim, za sve one koji nemaju Android Lollipop, postoji i aplikacija koja će ovo omogućiti.

Delayed Lock će vam omogućiti da isključite unošenje šifre kada je vaš smartfon konektovan na Wi-Fi mrežu koja se nalazi na određenoj lokaciji, ili kada je povezan sa određenim Bluetooth uređajem. "Lock screen" možete isključiti i kada vam se telefon nalazi na punjaču, što je naročito korisno kada se nalazite u automobilu i vozite.

Jedino ograničenja koja ova aplikacija ima je to što ne podržava "pattern lock", kao ni prepoznavanje lica. Iz tog razloga za zaključavanje ekrana moraćete da koristite standardnu šifru ili PIN kod. Pored toga, sve funkcionše odlično.

Sa Google Play marketa možete preuzeti probnu verziju koja traje sedam dana, a nakon toga ćete morati da kupite aplikaciju po ceni od 2.99 dolara. Delayed Lock možete preuzeti OVDE.

Google je nedavno omogućio kupovinu aplikacija i u našoj zemlji.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA