ALUDIRA NA MASTURBACIJU: Seksi reklama za Sony PlayStation (VIDEO)

Reklama je na Sony-jevom zvaničnom kanalu prvo bila ograničena na private mode, a sada je svima dostupna. Portal "The Verge" je reklamu nazvao "sramotom za sve, pa čak i za mušku, tinejdžersku populaciju"

  • 5

U najnovijoj reklami za Sony PlayStation 4 se pojavljuje seksi doktorka koja aludira na masurbaciju. Mnogi mediji su ovu propagandu nazvali "sramotnom".

Portal "The Verge" je reklamu nazvao "sramotom za sve, pa čak i za mušku, tinejdžersku populaciju kojoj se očigledno obraća". "Boin Boing" je reklamu nazvao "tupavom i izveštačenom".

Reklama je na Sony-jevom zvaničnom kanalu prvo bila ograničena na private mode, a sada je svima dostupna jer ju je postavilo privatno lice. Nije jasno da li je reklama povučena zbog kritika povodom načina na koji se predstavljaju žene. Ni Sony, ni zaposleni u firmi koja je napravila reklamu nisu imali komentar.

Iako žene predstavljaju skoro polovinu interesnog tržišta za igrice, reklamne kampanje su i dalje najčešće upućene heteroseksualnim muškarcima. Broj žena među gejmerima je sve veći - po poslednjoj statistici od 100% svih gejmera, 48% su u stvari gejmerke.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor:hufftingtonpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cale

    26. novembar 2014 | 01:14

    Prodajem drva

  • Monkey

    26. novembar 2014 | 00:36

    Treba napomenuti da su svih 100% 'gejmera', ljudi koji igraju igrice na fejsbuku. Najzastupljenije igrice kao sto su farmer itd. imaju 50-50 igraca. S druge strane, igrice kao sto su menadzer, sportovi, strategije i pucacine igraju vecinom samo muskarci. Ne kazem da devojke ne igraju igrice, ali njihov broj je mnogo manji...

  • B

    26. novembar 2014 | 00:46

    Kakvi neprivlacni zubi....fuj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA