GEJMERI SE NALOŽILI: Star Citizen sakupio 63 miliona dolara! Da li je to dovoljno za odličnu igru? (VIDEO)

Igrica je svoj "život" započela je kao projekat na Kickstarter-u, gde su autori pokušali da dođu do sume od 500.000 dolara. Skoro dve godine kasnije, ukupna suma prikupljenog novca iznosi više od 63 miliona dolara, a svakim danom ta cifra se povećava

  • 4

Igrica pod imenom Star Citizen svoj "život" započela je kao projekat na Kickstarter-u, gde su njeni tvorci pokušali da prikupe pola miliona dolara. Već tada se videlo da ovaj naslov pred sobom ima svetlu budućnost, jer je uspeo da prikupi četiri puta više novca od traženog, tačnije dva miliona dolara.

Međutim, tu cela priča nije stala. Tvorac Kris Roberts omogućio je ljudima da unapred kupe raznorazne pakete u kojima se nalaze razni bonusi kao što su svemirski brodovi, novac u igri, oružje... Skoro dve godine kasnije, ukupna suma prikupljenog novca iznosi više od 63 miliona dolara, a svakim danom ta cifra se povećava.

Tvorac Kris je maestralno iskoristio medijsku pažnju i interesovanje igrača, pa je postepeno dodavao nove mogućnosti. Tako na primer pored šetnje po orbitalnim stanicama, igrači će moći da sleću na planete i da se bore u prvom licu, opcija koja je nedavno demonstrirana.

Za sada još uvek nije poznato kada će Star Citizen zvanično pojaviti, ali su utisci ljudi koji učestvuju u beta testiranju veoma pozitivni.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luke

    26. novembar 2014 | 21:17

    Mislim da je Kris tvorac stare igre Freelancer. Jedina igra sa talvim dizajnom da je zanimljiva duze od pola sata.

  • Nr

    27. novembar 2014 | 07:50

    Lik pokupio pare. Igricu nece ni praviti. Bila samo fora da se obogati.

  • neki tamo

    29. novembar 2014 | 15:33

    Najbolji GEJmer na Balkanu je Boki13.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA