BIĆE NAJLEPŠI DO SAD: Ovako će izgledati Samsung Galaxy S6? (FOTO)

Iako se na internetu već neko vreme pojavljuju fotografije kako će Galaxy S6 navodno izgledati, sajt "Nowhere Else" je možda najbliži ovom odgovoru

  • 21

Nije tajna da će Samsungova nova perjanica biti totalno drugačija u odnosu na dosadašnje Galaxy S modele. Počevši od Galaxy Alpha smartfona prošlog leta, pa preko Galaxy Note 4 i Note Edge uređaja, Samsung pokazao da i on može da napravi elegantne uređaje sa metalnim kućištem, a taj trend će se nastaviti i na S6 modelu.

Iako se na internetu već neko vreme pojavljuju fotografije kako će Galaxy S6 navodno izgledati, sajt "Nowhere Else" je možda najbliži ovom odgovoru. Naime, slike objavljene na pomenutom portalu pokazuju pozadinu metalnog kućišta za koji se smatra da pripada S6 smartfonu.

Procurele specifikacije Samsung Galaxy S6 smartfona?

Foto: nowhereelse.fr Foto: nowhereelse.fr

Verodostojnost pomenutih fotografija se ne može u potpunosti utvrditi, ali bez obzira na to, pomenuti deo kućišta veoma podseća na Samsungov dizajn.

Na sredini se nalazi otvor za kameru, a na dnu mali otvor koji za cilj ima da spreči smetnje sa wireless signalom koje mogu nastasti zbog metalnog kućišta. Ukoliko Samsung ostane dosledan korišćenju metala za izradu kućišta to će biti velika promena u odnosu na dosadašnja plastična kućišta sa kojima smo se susretali.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    5. januar 2015 | 12:26

    I da zadrze plasticno kuciste samo da naprave aluminijumsku lajsnu da se ne guli i sve ce biti uredu

  • Stam

    5. januar 2015 | 20:03

    S7 ce biti jos lepsi,i tako dalje.

  • joca

    5. januar 2015 | 18:16

    I phone 6+je car a Samsung je krntija za njega

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA