OBORIO SVE REKORDE: Ovaj telefon rasprodat je za samo 3 minuta!

Za samo tri minuta rasprodata je cela prva isporuka 5.7-inčnog smartfona, koji se u Kini smatra za glavnog konkurenta iPhone 6 Plus modela

  • 35

Prodaja novog flagship smartfona kineskog giganta Xiaomi-ja počela je i više nego dobro. Za samo tri minuta rasprodata je cela prva isporuka 5.7-inčnog smartfona, koji se u Kini smatra za glavnog konkurenta iPhone 6 Plus modela.

Ukupan broj prodatih uređaja nije otkriven, ali je potpredsednik kompanije Xiaomi izjavio da je do sada rezervisano 220 miliona komada Mi Note modela. Sledeća isporuka ovog smartfona u Kini biće 3. februara.

ONI PRETE APPLE-U, A NIJE SAMSUNG: Da li je ovaj smartfon "ubica" iPhone-a?

Mi Note košta oko 370 dolara, ima Full HD ekran, quad-core procesor na 2.5 GHz, 3 GB RAM memorije i kameru od 13 MP (prednja ima 4 MP). Ovaj model je takođe i dual-SIM. Pomenute karakteristike se bez problema mogu takmičiti sa najboljim smartfonima koji se trenutno nalaze na tržištu, a u martu nas očekuje još moćnija verzija ovog uređaja.

ZA NE POVEROVATI: Evo koji proizvođač smartfona je odmah iza Apple-a i Samsunga!

Prinskrin: Youtube/Mi Prinskrin: Youtube/Mi

Naime, Mi Note Pro imaće Quad HD ekran, octa-core procesor na 2 GHz, Snapdragon 810 procesor, 4 GB RAM memorije i 64 GB prostora za skladištenje podataka.

Kineski proizvođač smartfona Xiaomi povećao je tržišnu vrednost za 1,1 milijardi na 45 milijardi dolara (36,9 milijardi evra), čime je napravio novi raspored na listi titana IT sveta. Naime, ovim poslednjim uspehom Xiaomi je sada dospeo na treću poziciju u sektoru novih tehnologija, iza Samsunga i Apple-a, saopšteno je iz te kompanije.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: mashable.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanera

    28. januar 2015 | 14:38

    Pretnje iphonu!? Nexus 5 je veća pretnja iphonu nego ovo čudovište! Danas nije teško pretiti iphonu svaka krdza ih je prestigla! Godina je 2015 a iphone još nema full hd display a konkurenti rade već 4 uhd! Kamera 8 mpx a konkurencija ima već i på 30 mpx . Da ne pričamo o ostalim stvarima gde iphone kasni godinama. Sada Asus izbacuje 64 bit xenfon koji će da pojede konkurenciju .

  • Pravda

    28. januar 2015 | 15:00

    Sada ide: "iphone je zakon."

  • i

    28. januar 2015 | 15:52

    Sada bi volio da cujem onog pametnjakovica koji pitao dali sam to znanje pokupio na pijaci :). Pozdrav

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA