SPAS ZA OSMAKE: Besplatna priprema za polaganje male mature!

Online platforma mala-matura.com, koju su pokrenuli Savremena gimnazija i ITHS, je specijalno razvijena platforma, prilagođena učenicima osmog razreda, kako bi se na zanimljiv i efikasan način uspešno pripremili za polaganje završnog ispita

  • 2

Mala matura je sve bliža, a usled štrajka prosvetara deca širom Srbije u panici su zbog neizvesnosti oko pripreme za polaganje završnog ispita. Ipak, zahvaljujući portalu mala-matura.com, koji su pokrenuli Savremena gimnazija i ITHS, kvalitetna priprema za malu maturu može da počne već danas!

Iako su pripreme za polaganje male mature u mnogim osnovnim školama pod velikim znakom pitanja, učenici osmog razreda širom Srbije mogu odmah da počnu sa pripremama za polaganje završnog ispita iz srpskog jezika, matematike, kao i za polaganje kombinovanog testa, i to od svoje kuće!

Besplatna online priprema ‒ efikasnija, zanimljivija, kvalitetnija

Online platforma mala-matura.com, koju su pokrenuli Savremena gimnazija i ITHS, je specijalno razvijena platforma, prilagođena učenicima osmog razreda, kako bi se na zanimljiv i efikasan način uspešno pripremili za polaganje završnog ispita.

Između ostalog, učenicima osmog razreda na raspolaganju je neograničen i stalan pristup izdvojenim delovima gradiva koje ih očekuje na završnom ispitu, zatim su tu i testovi sa različitim gradivom iz školskog programa koje mogu da rešavaju neograničen broj puta, multimedijalne i video lekcije sa zanimljivim objašnjenjima, live chat konsultacije sa profesorima iz svakog predmeta, kao i simulacija završnog ispita koji ih očekuje.

Foto-ilustracija: Foter/CollegeDegrees360 Foto-ilustracija: Foter/CollegeDegrees360

Pored testova tu su i korisni saveti za roditelje, zbirke zadataka i mnoštvo drugih korisnih informacija.

Spremni za završni ispit!

Pripreme u mnogim osnovnim školama još uvek nisu počele i ne zna se da li će uopšte početi, a deci su u ovom burnom periodu pred malu maturu potrebni pre svega mir i koncentracija, kako bi se maksimalno posvetili uspešnoj pripremi za polaganje završnog ispita. Umesto da čekaju najnovije vesti u vezi sa štrajkom i pripremom u osnovnim školama, deca širom Srbije mogu već danas da se besplatno registruju na platformu mala-matura.com i započnu pripreme za uspešno polaganje male mature!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pera sikirica

    5. april 2015 | 10:40

    Prvak,dvojak,trojak,četvorak,petak,šestak,sedmak,osmak itd. Eto ,ova naša lepa šatrovačko ulična,svakodnevno prisutna beogradsko asfaltna jezika se munjevito čiri sa obrazovanošću.Da ponovimo,Vuk S.Karadžić je rekao ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA