FACEBOOK SE PONOVO MENJA: Ovi noviteti će vam se verovatno dopasti!

- Trenutno mislimo da je Messenger najpogodniji za aplikacije koje mogu naši programeri da stvore. Na ovaj način smo ih podstakli na razmišljanje i kreativan rad - rekao je portparol Facebooka

  • 2

Facebook Messenger je nadogradnja na postojeću društvenu mrežu koju je svaki korisnik morao da skine na svoj mobilni telefon ili kompjuter, a koja služi da nam olakša komunikaciju sa prijateljima. Međutim, to nije njen kraj! Sada će korisnici moći da uživaju i u igranju igrica preko Messengera.

KONKURENCIJA SKYPE-U: Video pozivi i preko Facebook Messengera (VIDEO)

Za sada je još uvek nepoznato kako će igrice funkcionisati jer je teško objediniti aplikaciju za razmenu poruka i igrice, ali je programiranje istih u toku.

- Trenutno mislimo da je Messenger najpogodniji za aplikacije koje mogu naši programeri da stvore. Na ovaj način smo ih podstakli na razmišljanje i kreativan rad - rekao je portparol Facebooka.

Ako koristite Facebook Messenger, više nećete morati u prodavnicu! (FOTO)

Facebook Messenger za sada ima oko 600 miliona korisnika, a uloženi su napori da se aplikacija nadogradi. U poslednjih šest meseci su dodate nove funkcije kao što su video pozivi i plaćanja od korisnika do korisnika, a sada stižu i igrice u cilju povećanja broj korisnika.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: mashable.com)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    21. maj 2015 | 21:15

    Tako je nabudzite mesinger do 1,5 gb...

  • 111111

    21. maj 2015 | 21:40

    Samo neg baguje jos vise i trosi bateriju..Umesto da ga rasterete oni jos gore prave

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA