ODUŠEVIĆE VAS: Ovu igricu za Windows morate da isprobate, a napravio ju je SRBIN! (FOTO)

Puzzle Gallery je veoma zanimljiva i opuštajuća igra, a napravio ju je srpski programer Bojan Bumbić

  • 2

Na Windows Store-u se svakodnevno pojavljuje veliki broj različitih aplikacija i igrica, ali se Puzzle Gallery ističe iz mora njih, prvenstveno jer ju je napravio srpski programer Bojan Bumbić.

- Reč je o puzzle igrici u kojoj su igračima na raspolaganju gomile različitih fotografija koje će se odabirom pretvoriti u male delove, koji će potom morati da se slože u celu sliku od koje su nastale - objašnjava Bumbić.

Puzzle Gallery je veoma zanimljiva i opuštajuća igra, a pored 100 slika koje dolaze sa samom aplikacijom, igračima je na raspolaganju i mogućnost dodavanja sopstvenih fotografija koje će biti pretvorene u puzle. Moguće je dodati tri fotografije besplatno, a kako bi nastavili sa korišćenjem ove opcije, korisnici će morati da plate 2.99 dolara.

- Slike je moguće pretvoriti u 40, 80, 120 i 180 delova, a moguće je uključiti i njihovu rotaciju, pa je sigurno da će svaki igrač naći izazov ravan sebi - kaže on.

Foto: microsoft.com Foto: microsoft.com

Bojan je na ovoj igrici vredno radio između osam i devet meseci, sa povremenim prekidima. Puzzle Gallery se na Windows Store-u pojavila u septembru prošle godine, a do sada je preuzeta više od 17.000 puta.

Ona je naročito popularna u Americi, odakle dolazi čak 50 odsto igrača ove zanimljive domaće igrice. U prilog kvalitetu ove aplikacije ide i činjenica da joj je rejting prilično veliki, tačnije četiri od mogućih pet zvezdica.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Bojan Bumbić nam je otkrio da su u planu i igrice za Android i iOS platforme, kao i da nas krajem avgusta očekuje još jedna nova igrica. Ovoga puta neće biti reč o slagalici, već će Bojanova nova igra biti slična popularnim naslovima kao što su Temple Run i Subway Surfer.

Puzzle Gallery je besplatna za preuzimanje i funkcioniše na tabletima, laptopovima i desktop računarima koje pokreće Windows 8 ili noviji. Besplatno je možete je preuzeti OVDE.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / M.Đ.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA