NE VOLITE DA ČEKATE U REDU U PRODAVNICI ILI BANCI? Google će i ovaj problem rešiti! (GIF)

Internet gigant tvrdi da je ova funkcija dostupna već milionima korisnika širom svseta, ali da će trebati neko vreme kako bi je koristili svi

  • 0

Internet pretraživač Google dobio je malo poboljšanje koje će se svideti svima koji ne vole da čekaju u redu u prodavnici ili banci.

Google će vas od sada ŠPIJUNIRATI gde god da krenete!

Naime, prilikom pretrage informacija o lokalnim radnjama i klikom kako biste videli adresu, broj telefona i radno vreme, od sada će se prikazivati i vreme najvećih gužvi, po satima i danima u nedelji.

Iza ove ideje krije se želja Google-a da ljude poštedi čekanja u redovima prilikom kupovina namirnica ili plaćanja računa u banci. Ovo će takođe biti korisno ljudima koji žele da saznaju kada ima najmanje ljudi u njihovoj teretani.

Internet gigant tvrdi da je ova funkcija dostupna već milionima korisnika širom svseta, ali da će trebati neko vreme kako bi je koristili svi.

Nova opcija je u skladu sa već poznatim trendom Google-a da korisnicima ponudi što više podataka o tome šta se događa u svetu.

Google nova funkcija

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA