NOVI TESLA TELEFON JE STIGAO: Comtrade sa ponosom predstavio model 3.1 (FOTO)

Uloženo je mnogo truda kako bi ovaj telefon objedinio što više karakteristika koje su korisnicima važne, a krajnji rezultat je kvalitetno izrađen i kompaktan uređaj

  • 27

Kompanija Comtrade danas predstavlja novi model u svom portfoliu pametnih telefona. Tesla Smartphone 3.1 privlači pažnju svojim dizajnom na kojem se ističe okvir od izuzetno jake legure aluminijuma i cinka. Uloženo je mnogo truda kako bi ovaj telefon objedinio što više karakteristika koje su korisnicima važne, a krajnji rezultat je kvalitetno izrađen i kompaktan uređaj sa sjajnim ekranom, korisnom podrškom za dve SIM kartice i izuzetno atraktivnom cenom.

Odličan ekran

Zavirite u uzbudljiv svet Tesla Smartphone-a 3.1 kroz 5” IPS OGS (One Glass Solution) Full Lamination ekran koji smanjuje odsjaj i omogućava dobar pogled iz bilo kojeg ugla. Bez obzira da li se igrate, gledate video zapise ili surfujete internetom, HD rezolucija pruža živopisan i raskošni vizuelni doživljaj, dodatno pojačan automatskom regulacijom osvetljenja koja optimalno koristi bateriju i ne umara vaše oči.

Čvrst, lagan i kompaktan

Za sve one koji se ne odvajaju od telefona, Tesla Smartphone 3.1 je kreiran da bude što komforniji za upotrebu. Odlično odmereni ekran dijagonale od 5 inča ostavlja minimalni prostor do bočnih ivica, obezbeđujući udobno držanje i upotrebu bez žrtvovanja funkcionalnosti. Telefon je izdržljiv zahvaljujući i jakoj, robusnoj i kvalitetnoj plastici koja ga štiti pri svakodnevnoj upotrebi. U cilju još veće funkcionalnosti, navigacioni tasteri su pozicionirani ispod ekrana, a sjajni metalni ram od legure cinka i aluminijuma obezbeđuje čvrstinu i osećaj sigurnosti, ujedno pružajući dodatnu zaštitu od padova i ogrebotina.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Dual Flashlight

Kamera od 8 Mpix neće vas izneveriti ni pod uslovima manje vidljivosti. Dual Flashlight rešenje omogućava jasne snimke sa do 1,4 puta veće udaljenosti u odnosu na modele iz iste cenovne kategorije, a sa slabijim blicem.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Lakoća rada

Danas se od telefona očekuje uvek više i zbog toga Tesla Smartphone 3.1 ima snažan procesor sa četiri jezgra, spreman da odgovori na sve zahteve korisnika. Retko koji drugi telefon iz ove klase može da se pohvali procesorom iz MediaTek MTK6580 serije, radnom memorijom od 1GB i odlično optimizovanim Android KitKat operativnim sistemom koji obezbeđuju glatko otvaranje više aplikacija u isto vreme.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Dual Sim podrška

Tesla Smartphone 3.1 podržava upotrebu dve kartice na istoj ili različitim mrežama. Zahvaljujući tome, možete istovremeno da koristite i privatni i poslovni broj, a ako putujete u inostranstvo, uz svoju karticu možete da koristite i lokalnu, da ne biste plaćali previsoke cene rominga. Dual Standby opcija nudi mogućnost paralelne upotrebe dve SIM kartice, tako da je korisnik istovremeno dostupan na oba broja, osim ako sam ne odluči drugačije. Uz sve ovo, Tesla Smartphone 3.1 ima i dovoljno veliku bateriju za dugotrajan rad sa obe kartice.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

I još mnogo toga...

Sve što očekujete od modernog i kvalitetnog telefona, Tesla Smartphone 3.1 vam obezbeđuje. GPS prijemnik je od neprocenjive pomoći, bilo da koristite Google Maps, iGO, Here Maps ili neki sličan program. Odlično optimizovani softver pruža pravo zadovoljstvo pri upotrebi, uz osećaj lakoće i neometan rad. Kao i na Tesla tabletima, SwiftKey poboljšava podršku za kucanje na jezicima regiona, sa upotrebom aktuelne baze reči i izraza. Korisnici nisu ograničeni na unapred instalirane jezike, već po želji i potpuno besplatno mogu da instaliraju veliki broj dodatnih. Spisak mogućnosti Tesla Smartphone-a 3.1 je zaista dugačak pa vas pozivamo da ovaj uređaj lično isprobate u nekoj od većih IT prodavnica, jer će se odmah pojaviti u prodaji.

Više informacija možete pronaći na zvaničnom sajtu www.tesla.info.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fontele

    10. mart 2016 | 10:01

    Cena?

  • Siki

    10. mart 2016 | 11:03

    Ja imam sesticu i prezadovoljan sam. Cak mi je i pao sa metar i nesto na grubi beton i samo cosak mi je malo ostecen ali jedva i da se vidi. Procesor odlican, optika kamere perfektna, cena od 20 hiljada prilicno povoljna (bio je 25 do pre mesec), jedina zamerka mu je slabija baterija.

  • Milos

    10. mart 2016 | 10:36

    Kupite teslu 6.1 nećete pogrešiti super tel,kamera,dizajn. Ja sam zadovoljan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA