ASUS predstavio ZVER od KOMPJUTERA za prave gejmere (FOTO)

ROG GT51CA podržava najsnažnije grafičke kartice, uključujući i dve NVIDIA GeForce GTX Titan X grafičke kartice u 2-Way SLI režimu za tečno igranje igara u 4K UHD rezoluciji pri više od 60 frejmova u sekundi

  • 6
Foto: Promo

Foto: Promo

 

ASUS Republic of Gamers (ROG) je danas predstavio GT51CA, moćni gejming desktop opremljen šestom generacijom Intel Core i7 procesora i Turbo Gear tehnologijom koja omogućava overklokovanje procesora do 4.6 GHz – uz pomoć samo jednog klika i bez potrebe za restartovanjem.

 

ASUS oborio rekord sa 15 nagrada na „2016 Red Dot Design Awards“ manifestaciji!

 

ROG GT51CA podržava najsnažnije grafičke kartice, uključujući i dve NVIDIA GeForce GTX Titan X grafičke kartice u 2-Way SLI režimu za tečno igranje igara u 4K UHD rezoluciji pri više od 60 frejmova u sekundi. Takođe, tu su do dva 512GB NVMe PCIe SSD uređaja u RAID 0 režimu, čime se obezbeđuje brzina pristupa podacima i do 3.2Gbps, što je šest puta brže u odnosu na standardne SATA SSD uređaje. ROG GT51CA je opremljen DDR4 memorijom koja ima nominalni radni takt od 2133MHz, ali je zarad bržeg pokretanja operativnog sistema i učitavanja igara overklokovana na 2800MHz.

 

Efektivno hlađenje za stabilne maratonske gejming sesije

 

ROG GT51CA je opremljen efikasnim rashladnim sistemom koji obezbeđuje stabilne gejming sesije i najviše performanse. Može se pohvaliti multi-zonskim termalnim rešenjem koje snižava temperaturu sistema za do 31 odsto, čak i za vreme najzahtevnijih maratonskih gejming sesija.

 

GT51CA je opremljen Hydro Overclocking sistemom za tečno hlađenje procesora i zasebnim vazdušnim kanalima kojima se hladan vazduh, za potrebe hlađenja grafičkih karti, dovodi u kućište. Napajanje, koje je smešteno na dnu kućišta, poseduje sopstveni izolovani sistem za protok vazduha.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

Agresivni, nagrađivani dizajn

 

ROG GT51CA karakteriše naglašen dizajn inspirisan aerodinamikom, sa agresivnim i oštrougaonim poligonalnim ivicama, glatkim površinama i potpuno funkcionalnim usisnim sistemom vazduh, nalik na turbinu, na prednjoj strani. Unutrašnjost ovog računara je pažljivo dizajnirana kako bi se omogućio perfektan menadžment kablova.

 

ROG GT51CA je dizajniran da impresionira LED efektima koji su raspoređeni u četiri zone na kućištu i generišu osam miliona boja. Naglašen dizajn je omogućio ROG GT51CA računaru da osvoji „2016 iF Design Award“ i „2016 CES Innovation Award“ priznanja.

 

Dodatna gejming unapređenja

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

 

 

ROG GT51CA se može pohvaliti ESS Sabre DAC-om i pojačalom na prednjem audio izlazu, što korisniku omogućava da uživa u neverovatnom zvuku, audiofilskih karakteristika.

 

Uz ROG GT51CA dolazi i ROG BAND (narukvica), to jest nosivi uređaj koji korisnicima omogućava pristup takozvanom Shadow Drive-u – skrivenom prostoru na hard disku za bezbedno upravljanje ličnim i poverljivim podacima. ROG BAND se može koristiti i za aktiviranje overkloking režima.

 

Ekskluzivna ASUS AEGIS II aplikacija gejmerima omogućava da prate performanse sistema, snimaju i uređuju gejmplej sa Gamecaster-om i lako deljenje svog gejming iskustva na društvenim mrežama.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA