PROMENIO "STATUS VEZE": Cukerberg se oženio i to prvo objavio na Fejsu!

Čak ni gosti na venčanju nisu bili upoznati sa prirodom skupa - mislili su da se radi o proslavi Prisiline diplome. Očito je da najmlađi milijarder voli da sve drži u tajnosti do kraja

  • 1

Osnivač Fejsbuka i najmlađi multimilijarder na svetu Mark Cukerberg na svom profilu je juče poslepodne promenio svoj status u "oženjen".

Cukerberg se oženio svojom devojkom Prisilom Čan (27), a venčanje je održano u maloj kapelici u Palo Altu u Kaliforniji. Kako se i očekivalo, ovaj par je informaciju o svom venčanju prvo objavio na Fejsbuku.

Par se upoznao na Harvardu i zajedno su već devet godina. Izvor blizak paru rekao je da je Cukerberg dizajnirao prsten s "vrlo jednostavnim rubinom".

Ceremonija je održana u Cukerbergovom dvorištu, u prisustvu stotinak gostiju, koji su isprva mislili da dolaze na proslavu Prisiline diplome. Međutim, tek nakon što su stigli na zabavu, rečeno im je da se radi o venčanju.

Zanimljivo je to što je nešto slično izveo i sa kupovinom "Instagrama" - uprava Fejsbuka nije bila upoznata sa tom kupovinom. Očito je da Cukerberg obožava tajnovitost!

(Izvor: Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srdjan

    20. maj 2012 | 10:46

    Kakav lik neverovatno,van svih klisea i pravila,a ipak genijalac.Pokazao je bankarima koliko mu znace pre par dana kada je obukao duks sa kapuljacom kad je bio dogovor u vezi izlaska fb na berzu,a sad za vencanje odelo,svaka cast nema sta jer izgleda da ovaj lik postuje prave zivotne vrednosti,a za novac ga nije briga,jer vec ga ima toliko da ga nikada nece potrositi,......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA