APPLE IMA TRIK U RUKAVU: Novi iPhone će imati nešto što NIKO nije očekivao

Očekuje se da će Apple novi iPhone predstaviti 12. septembra, a da će se četiri dana kasnije već naći u prodaji

  • 10

iPhone 7 koji će se pojaviti u septembru mogao bi da donese novitet koji niko nije predviđao. U pitanju je navodno uklanjanje "home" dugmeta koje će na "Sedmici" biti u ravni sa ekranom i funkcionisaće po istom principu kao displej osetljiv na pritisak predstavljen na 6S modelu.

Evo kada stiže novi iPhone!

Nova tehnologija ovog tastera navodno će se temeljiti na velikom broju senzora koji će se nalaziti ispod njega, a koji će kao odziv na pritisak generisati laganu vibraciju.

Novi "home" taster bi trebalo da ima i 3D Touch tehnologiju, što je logično proširenje nakon uvođenja iste tehnologije na ekranu. Radi se o tehnologiji koja omogućava uređaju raspoznavanje jačine pritiska prsta i u zavisnosti od njega korisniku stavlja na izbor više opcija prilikom upravljanja aplikacijama, omogućava kratak pregled mailova...

Osim ergonomskih noviteta, priča se kako bi novi iPhone mogao da se pojavi i u Space Black verziji (kućištu crne boje), što bi korisnicima nudilo izbor između gold, rose gold, space grey, silver i space black boje.

Očekuje se da će Apple novi iPhone predstaviti 12. septembra, a da će se četiri dana kasnije već naći u prodaji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stidljiv

    1. avgust 2016 | 20:11

    Čudno da ta vest stiže baš sada gde se sutra predstavlja Novi Samsung Note 7

  • cerle

    3. avgust 2016 | 00:03

    Da, da, svi su ljubomorni na Apple zato što je u svakom pogledu bolji od svih drugih a pogotovu od Samsunga. Samsung je jedino dobar Tv i to bi bilo to a za android jednostavno nemam komentara. Oni koj nemogu da prijušte iphone naravno da tako i razmišljaju i komentarišu

  • Jana

    1. avgust 2016 | 17:34

    Kopiraju samsung

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA