Apple je jednom svojom odlukom upravo RAZOČARAO fanove!

Svi fanovi Apple-a su jedva čekali kraj oktobra da se bežične slušalice AirPods nađu u prodaji, ali je gigant iz Kupertina u poslednjem trenutku odlučio da promeni planove

  • 8

Apple je najavio da će njihove nove bežične slušalice AirPods moći da se kupe krajem oktobra, ali je ova kompanija sada ipak potvrdila da će odložiti početak prodaje. Međutim, nisu otkrili koliko će to odlaganje trajati.

APPLE POMERA GRANICE: Predstavljen novi revolucionarni MacBook Pro!

Iz kompanije nisu dali ni razlog, ali su za TechCrunch izjavili kako ne veruju u prodaju proizvoda koji još nije spreman i da im treba još vremena pre nego što AirPods slušalice budu spremne za kupce.

Na predstavljanju iPhonea 7 u septembru su rekli kako će slušalice prodavati po ceni od 159 dolara i reklamirali su ih kao idealnu pratnju za novi telefon kojem su uklonili klasični 3,5mm ulaz za slušalice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andrija

    5. novembar 2016 | 12:33

    Kupio sam na zalost iPhone7 i mogu reci da sam tesko razocaran. Promene koje je doziveo su teska glupost a jedva da je bolji od 6S... Cekajte da mu cena padne, a to ce se verujte mi desiti se jako brzo. :-(((

  • vanka

    7. novembar 2016 | 15:34

    Bravo Andrija za komentar,i ja sam hteo da uzmem ali bas zbog toga nisam,a i napisao sam u par komentara,strasno kako je Apple postao ,,LOPOVSKA FIRMA"!!!! Strasno,pa neznam da li to svet vidi!!!!!! Apple uvaljuje 3 zadnja telefona jedna te ista.Strasno i sramota!!!!!! Nema razlike izmedju 6,6s i 7,pa bre nemogu da verujem da su ljudi toliko naivni.Evo ja koristim iPhone 5s jer nevolim velike telefone i planiram kasnije da uzmem iPhone SE i to je to.A kao drugo i u pravu su:Kad vide da imaju OVCE da sisaju,pa vala neka i sisaju.Toliko od mene.

  • alex

    3. novembar 2016 | 14:07

    Za slusalice je 15€ mnogo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA