Igrajte PES sa Jutjuberom SerbianGamesBL!

Prijave za igranje sa našim jutjuberom počinju od 16 časova, a najbržih 50 će dobiti priliku da pokušaju da pobede Serbiana u njegovoj omiljenoj igrici

  • 0

Jedan od najpopularnijih gejmera u Srbiji, Bogdan Lalović, poznatiji kao SerbianGamesBL, biće gost Shopping centra Karaburma u subotu, 3. decembra od 17 do 19 časova, gde će se družiti sa svima koji budu želeli da sa njim odigraju partiju PES na Soniju.

Reč je o gejmeru koji na svom jutjubu ima neverovatnih 600.000 pratilaca. Počeo je da snima u 2012 godini, a poznat je u javnosti po svojim GTA, Minecraft, Fifa i drugim klipovima, kao i po svom neobičnom glasu. Zahvaljujući svojim subscriberima, posetio je Austriju, Hrvatsku, bio na mnogim Youtube skupovima, čak je snimio i pesmu sa Djomlom KS. Svoje klipove započeo je igricom PES 13, a danas na klipu prosečno ima oko 500.000 pregleda, dok pojedini klipovi dosežu i milion pregleda, što je neverovatno za balkansku Youtube scenu.

Foto: Promo Foto: Promo

Ovaj događaj biće samo uvertira u novu priču Shopping centra Karaburma, koji je renovirao prostor površine 5.000 m2, proširio ponudu novim radnjama, kao što su Gigatron, Trefolino, knjižara Vulkan, Svilanit i druge. SCK karakteriše odlična ponuda internacionalnih i regionalnih brendova kao što su C&A, Roda, DM drogerija, Forma Ideale, Takko, Sport vision, JYSK, Deichmann, kao i mnogi drugi.

Svi posetioci imaju na raspolaganju besplatan parking sa kapacitetom za više od 450 vozila. Ivan Raičević, direktor Shopping centra Karaburma ističe zadovoljstvo novim izgledom Centra i kaže da je osnovni cilj bio da porodica na jednom mestu pronađe sve što je potrebno.

Foto: Promo Foto: Promo

- Pod sloganom "Nova godina – nova priča"Shopping centar Karaburma ulazi u 2017. godinu znatno moderniji, lepši i opremljeniji različitim sadržajima. Kada je Centar otvoren 2013. godine ideja je bila da našim potrošačima ponudimo što više brendova po pristupačnim cenama. Ostali smo i dalje na tom kursu, samo smo sada proširili ponudu i osvežili prostor od 5.000m2, dok ukupan objekat ima površinu od 30.000m2. U novom ruhu, spremni smo da dočekamo sve naše posetioce i da im obezbedimo povoljnu i raznoliku kupovinu – rekao je Raičević.

Tokom celog decembra, a u duhu novogodišnjh praznika, u centru će biti organizovana dešavanja namenjena zabavi cele porodice, poput druženja sa poznatim ličnostima i dečjih radionica. Posetioce očekuju brojni popusti. Akcija u Gigatronu traje od 1. do 10.12. i važi isključivo u prodavnici u Shopping centru Karaburma, na adresi Mirijevski bulevar 18b. Knjižara Vulkan nudi specijalan popust od 20 odsto na celokupan asortiman. Drugi brendovi iz centra su takođe obezbedili brojne popuste I akcije.

Dok će Trefolino potvrditi svoj slogan "Ime za dobru zabavu".

Zato - posetite Shopping centar Karaburma i otkrijte još neka sniženja i brojna iznenađenja!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA