Novogodišnje druženje u Shopping centru Karaburma uz Vesnu Dedić, Deda Mraza i kreativne radionice!

Popularna novinarka će sa prisutnim damama pričati o kultnoj emisiji "Balkanskom ulicom" koju vodi već 15 godina, o tome da li više voli posao novinara ili pisca, o junakinjama svojih knjiga i novom bestseleru "Ničija" koji će 25 posetilaca dobiti na poklon od Shopping centra Karaburma

  • 1

Novinarka i književnica, Vesna Dedić biće gost Shopping centra Karaburma u subotu, 24. decembra, gde će se od 17 do 19 časova družiti sa čitateljkama i potpisivati svoj poslednji roman "Ničija".

Istovremeno, najmlađe posetioce centra očekuje Deda Mraz, face painting i kreativna radionica na kojoj će uz pomoć animatora praviti novogodišnje ukrase. Knjižare Vulkan, Forma ideale, Trefolino i Takko Fashion International pobrinuli su se za poklone koje će Deda Mraz tokom dvočasovnog druženja podeliti mališanima.

Popularna novinarka će sa prisutnim damama pričati o kultnoj emisiji "Balkanskom ulicom" koju vodi već 15 godina, o tome da li više voli posao novinara ili pisca, o junakinjama svojih knjiga i novom bestseleru "Ničija" koji će 25 posetilaca dobiti na poklon od Shopping centra Karaburma.

- Roman "Ničija" je putokaz čitateljkama kako da nauče da budu svoje, ni nečije, ni ničije, ni svačije, već samo svoje. Roman o praštanju i veri da te onaj koji ume da voli uvek negde čeka. To je takođe I priča o greškama koje pravimo usled straha od samoće, a upravo je ovo ono doba godine kada razmišljamo šta bi trebalo promeniti na sebi da nam bude bolje. Zato se kao i uvek radujem susretu sa svojim čitateljkama - rekla je Vesna Dedić.

Foto: Promo Foto: Promo

Subota će od 17 do 19 časova biti rezervisana i za mališane koji će na kreativnoj radionici uz najlepše praznične pesme praviti ukrase i čestitke. Za dobro raspoloženje pobrinuće se Deda Mraz koji je pripremio poklone za najmlađe posetioce centra, a tu su i junakinje bajke "Frozen" Ana i Elsa. Ivan Raičević, direktor Shopping centra Karaburma ističe zadovoljstvo sve većim brojem posetilaca u SCK.

- Shopping centar Karaburma u sjajnom ritmu završava ovu godinu i tako ćemo da nastavimo i u sledećoj. Naš prioritet su pristupačne cene i raznovrsnost brendova, kao i pružanje novih sadržaja našim posetiocima. Decembar je mesec u kojem smo otvorili vrata renoviranog i modernijeg centra, u kojem smo novim prodavnicama i održavanjem raznih aktivacija privukli brojne nove posetioce. Nastavljamo sa ovom lepom pričom i u 2017. - rekao je Ivan Raičević, direktor Shopping centra Karaburma.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djole

    22. decembar 2016 | 13:02

    toliko siromasnih glumaca ste mogli da dovedete da se druze sa kupcima i decom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA