Četiri tehnološka giganta za koje sigurno ne znate

Prilično smo sigurni da do sada niste ni znali da ove četiri kompanije postoje, a one sada vrede i po nekoliko milijardi dolara

  • 0

Najveće IT kompanije današnjice Google, Facebook, Apple, Samsung možda su najpoznatije, ali nisu i jedine na tržištu.  Ako mislite da je posao u sferi informacionih tehnologija za vas, a ne želite da posao tražite kod najvećih, postoji još veliki broj drugih podjednako uspešnih kompanija koje su voljne da zaposle mlade stručnjake.

Evo samo nekih od njih za koje verovatno niste čuli.

Monoprice

Ova kompanija postoji već godinama. Budući da se bavi proizvodnjom kablova visokog kvaliteta, donedavno je bila poznata samo ljudima iz struke. Nakon što su njeni proizvodi i stručnjaci stekli dobru reputaciju, odlučili su da se prošire na tržištu, a da pritom zadrže svoju filozofiju po kojoj kvalitet ne mora nužno da bude preskup.

Oni se trude da u svakom trenutku oslobode svoje proizvode viška elemenata koji bi morali biti dodatno naplaćeni i nastoje da budu svedeni i dobri, a da pritom odlično obave funkciju koju su dobili.

Pad & Quill

Ova kompanija se specijalizovala za nešto što deluje naizgled potpuno banalno – maske i zaštitne futrole za Apple i poneki Android uređaj. Naravno, danas možete napraviti bilo kakvu zaštitu kod lokalnih prodavaca, ali ako želite nešto zaista unikatno, kvalitetno, a da je pritom ručni rad i provereno od velikog broja stručnjaka, možete naručiti neki od modela s njihovog sajta ili putem neke od internet-prodavnica koje prodaju ovu vrstu proizvoda.

Pad & Quill je razvio fantastičnu reputaciju zahvaljujući svojoj posvećenosti i osećaju za potrebe tržišta i klijenata.

Mophie

Zahvaljujući jednom od svojih prvih proizvoda – originalnoj bateriji za iPhone uređaje, Mophie je uspeo da izgradi ime i reputaciju u svetu ozbiljnih proizvođača i ponuđača ove vrste proizvoda na tržištu. Danas, pored ustaljenih poslova koje ima zahvaljujući kompaniji Apple, ova kompanija proizvodi i baterije svih oblika i veličina, za različite uređaje – gedžete, telefone ili tablete.

Reč je o ozbiljnom kvalitetu, kredibilitetu i proverenosti iza koje stoje vrhunski stručnjaci i stratezi koji su uspeli da podignu ovu malu firmu na tako visok nivo.

Anker

Ako volite gedžete, obožavaćete Anker. Reč je o ogromnom svetskom proizvođaču prateće opreme za mobilne uređaje. Bilo da je reč o punjaču koji u isto vreme može da puni nekoliko baterija ili eksternoj bateriji kojoj treba iznenađujuće malo vremena da se napuni, svakako se možete okrenuti upravo ovoj kompaniji za rešenje.

Ono što ih je proslavilo jeste činjenica da su uvek znali da slušaju svoje korisnike i istražuju šta je to što je tržištu potrebno, a oni mogu ponuditi. Ako do sada to niste učinili, onda morate isprobati neko od njihovih rešenja.

Prilično smo sigurni da do sada niste ni znali da ove četiri kompanije postoje, a one sada vrede i po nekoliko milijardi dolara. I da, one neprestano zapošljavaju nove ljude, stručnjake sa svežim idejama, zainteresovane da unaprede i ubrzaju razvoj modernih tehnologija kako bi zajedno ostvarili uspeh i rezultate za dobrobit svih.

Upišite razvoj softvera i počnite da razmišljate o tome na koje načine možete i sami doprineti ovom svetu, a potom s dovršenom idejom i planom za realizaciju pristupite svojim novim, potencijalnim poslodavcima.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA