Google radi na misterioznom operativnom sistemu: Niko ne zna čemu će služiti, a sada je otkriveno kako bi mogao da izgleda (VIDEO)

Za razliku od Androida i Chrome operativnog sistema koji su bazirani na Linuxu, Fuchsia je stvoren na novom Google-ovom kernelu Magenta

  • 0

Google već neko vreme radi na novom misterioznom operativnom sistemu koji je poznat pod imenom Fuchsia, a sada je objavljen i prvi video ovog OS-a koji pokazuje kako bi on mogao da izgleda.

Tajanstvena opcija na Google Mapsu: Prati vas u stopu i iscrtava tačnu putanju, a dobra stvar je što to možete da sprečite!

Za razliku od Androida i Chrome operativnog sistema koji su bazirani na Linuxu, Fuchsia je stvoren na novom Google-ovom kernelu Magenta, piše Ars Technica.

Fuchsia je od forme komandne linije, kada je otkriven u avgustu, do sada prešao dug put i Google je nedavno dodao i korisnički interfejs.

Dizajn je baziran na karticama koje dosta podsećaju na Google Now.

Ako je verovati izgledu korisničkog interfejsa, Fuchsia bi mogao da bude novi Google-ov operativni sistem za pametne telefone i tablete.

Za sada nema informacija o tome šta Google planira da uradi sa ovim operativnim sistemom, ali postoji mogućnost da bi u budućnosti Fuchsia mogao čak i da zameni Android.

Pogledajte video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA