"OMERTA CITY OF GANGSTERS": Igra u kojoj možete postati novi Al Kapone (FOTO)(VIDEO)

Ova nova gangsterska igrica koja je razvijana od strane dve kompanije donosi preko potrebno osveženje na polju strateških igrica

  • 0

Postoje neke igre koje i pre svog izlaska najave da će biti hit, tako smo mi mišljenje stekli za "Omerta: City of Gangsters".

Ova nova gangsterska igrica koja je razvijana od strane dve kompanije "Kalypso Media" i "Haemimont Games", poznatih po igrici Tropico 3 i 4, donosi preko potrebno osveženje na polju strateških igrica.

U galeriji skrinova koje možete pogledati stavljen je fokus na borbu u ovoj igrici, gde gangsteri polako preuzimaju kontrolu nad Atlantik Sitijem za vreme prohibicije. Molotovljevi kokteli, bejzbol palice i pištolji tog vremena, svi oni igraju "važnu ulogu" u vašem uspehu da postanete gangster.

Uskačući u kožu svežeg tek sišlog sa broda imigranta (1920. godine), sa snovima o lagodnom životu, igrač će morati da se dobro namuči napredujući na kriminalnoj lestvici Atlantik Sitija i Nju Džersija. Počinjete sa malim poslovima, regrutovanjem pogodnih karaktera za vašu bandu i polako proširujete svoju teritoriju potiskujući druge gangstere. Podižući vaš krimi sindikat dok ne postanete jedini "kum" u Atlantik Sitiju.

Igrač upravlja svojim poslom i njegovom "vojskom" u realnom vremenu, takođe ih šalje na zadatke kao što su likvidiranje doušnika, pljačkanje skladišta, oslobađanje prijatelja iz zatvora, pljačke banke ili ako hoćete možete da napadate skrovište rivalske bande. Isto tako niko nije iznad zakona u ovom gradu, uvek je od pomoći ako imate para da podmitite policajce ili po kog političara.

Potezni deo igre su borbe kojih će u "Omerta: City of Gangsters" biti podosta, ali one se fokusiraju na taktično komandovanje. Kamuflaža i skrivanje su od bitne važnosti za bilo koju pucačinu. Nalaženje načina kako da upucate neprijatelja, dok se krijete od kiše metkova, može biti isto tako zadovoljavajuće kao da ste mu tiho prišli i eliminisali ga.

Ova igra je najavljena za početak sledeće godine na Xbox 360 i PC računarima, a mi se nadamo da neće biti nekih odlaganja, jer ovo izgleda apsolutno neverovatno

(Telegraf.rs / Nove Igrice)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA