Vreme čitanja: oko 3 min.

Najtraženije IT škole u regionu, ITS i ITHS, obeležavaju Dan škole uz neverovatne popuste

A. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Dan škole se obeležava u dve vodeće IT obrazovne ustanove u regionu: Visokoj školi strukovnih studija za informacione tehnologije (ITS) i Srednjoj školi za informacione tehnologije (ITHS)

  • 0
ITHS Foto: Promo/ LINKgroup

Tim povodom poklanjaju posebne pogodnosti za upis na najtraženije IT profile: do 362 evra popusta za upis u prvu godinu osnovnih i master studija ITS-a, kao i do 1.708 evra popusta za svaku godinu školovanja u ITHS-u.

Svi koji se do ponedeljka, 13. maja, prijave za upis na ITS ili u ITHS dobijaju ove specijalne pogodnosti upisa, a predstavnici ovih škola ističu da je broj slobodnih mesta strogo ograničen i da svi zainteresovani treba da se prijave na vreme.

Jedinstveni IT obrazovni sistem u srcu Beograda

ITS i ITHS su osnovale dve vodeće regionalne kompanije u oblastima obrazovanja i IT-ja – LINKgroup i Comtrade – i smestile ih u središte najvećeg IT centra na našim prostorima, stvorivši na taj način uslove za napredan vid školovanja kakvim se može pohvaliti malo koja ustanova u svetu.

Na samo pedesetak metara od kabineta za nastavu nalaze se vrhunski inženjeri kompanije Comtrade, koji svakodnevno primenjuju baš ona znanja koja se prenose na časovima i stvaraju softverske i hardverske proizvode koji se koriste širom sveta. Učenici i studenti tako imaju priliku da svedoče o primenljivosti svega što nauče i da svoja znanja lako isprobaju i u praksi.

Rezultat svega toga je najsavremenija i najsveobuhvatnija edukacija za buduće IT eksperte, koja se sprovodi kroz devetogodišnji ciklus školovanja: četvorogodišnje školovanje u Srednjoj školi za informacione tehnologije (ITHS), nakon čega sledi trogodišnje školovanje na Visokoj školi strukovnih studija za informacione tehnologije (ITS), i na samom kraju tu su dvogodišnje master studije na ITS-u, čime studenti ITS-a zaokružuju svoje široko obrazovanje u najperspektivnijoj oblasti današnjice.

ITHS Foto: Promo/ LINKgroup

ITHS – srednja škola za buduće IT lidere

Učenici ITHS-a dolaze iz svih delova Beograda, a njihov svakodnevni boravak u školi umnogome se razlikuje od prosečnog dana njihovih vršnjaka u drugim školama.

U nastavi u ITHS-u tradicionalna tabla zamenjena je interaktivnom tablom, koristi se elektronski dnevnik, a svaki učenik ima svoj laptop tokom nastave, koristi obrazovne aplikacije, nadopunjuje stečeno znanje onlajn-kursevima i koristi onlajn-biblioteku.

Učenicima Srednje škole za informacione tehnologije na raspolaganju je i e-Learning platforma za učenje, na kojoj su im 24 sata dostupni svi materijali i informacije o nastavi. Mogu da pogledaju prezentacije, imaju uvid u domaće zadatke koje treba da urade, mogu da saznaju raspored časova i kabineta, koliko su prisustvovali nastavi i koje ocene imaju. Matematiku vežbaju koristeći onlajn-testove, lektiru čitaju u elektronskom obliku, a geografiju uče pomoću Google Eartha.

Diploma ITHS-a otvara vrata svih fakulteta u zemlji i inostranstvu, a naročito su vredni znanje i iskustvo koje učenici ponesu sa sobom. Većina učenika bira pogodnost da nastavi školovanje na Visokoj školi strukovnih studija za informacione tehnologije (ITS), obrazovnoj instituciji koja je osnivač ove srednje škole.

ITHS Foto: Promo/ LINKgroup

ITS – jedinstvena kombinacija studija, živih IT projekata i realnih šansi za posao

U kreiranju studijskih programa ITS-a prihvaćeni su svetski standardi obrazovanja iz oblasti računarskih nauka, implementirani najkvalitetniji programi i ugrađena bogata iskustva kompanija osnivača iz višegodišnjeg rada na polju IT obrazovanja.

Kompanije u kojima rade studenti ITS-a neke su od najuspešnijih u regionu: Comtrade, Orion Telekom, Asseco SEE, Omnicom Solutions, Yettel, Questys Solutions, Performance Technologies, Saga, Mozzart Bet, BlackRock, eGaming Consulting i mnoge druge, dok softverska rešenja koja su kreirali studenti u sklopu završnih radova koriste i institucije kao što su Uprava carina i APR.

Pored toga, diploma ITS-a priznata je u celom svetu, zahvaljujući čemu su mnogi studenti ITS-a nastavili školovanje na univerzitetima u Švajcarskoj, Kanadi, Nemačkoj, Engleskoj, Turskoj i drugim visokim ustanovama širom planete.

Pravi trenutak da započnete IT školovanje na ITS-u i u ITHS-u

Ne zaboravite da akcija za Dan škole na ITS-u i u ITHS-u traje samo do 13. maja. Ako svoju budućnost vidite u IT-ju, iskoristite popust do 362 evra za upis na najtraženije studijske programe ITS-a, kao i popust do 1.708 evra za upis u ITHS. Broj mesta po akcijskoj ceni je ograničen, prijavite se na vreme.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA