ČUČAVAC: Lampa na kojoj se svetlo pali pritiskom na pseću kaku (FOTO)

"Pooping Dog Lamps", odnosno "kakeće pseće lampe", koje je izradio britanski umetnik "Whatshisname", najoriginalniji su komad nameštaja koji možete da zamislite

  • 0

Priveli ste devojku u svoj stan, ali ste nakon nekoliko sati neprekidnog razgovora iscrpli sve moguće teme. Ne berite brigu, predstavljamo vam lampu koja će otvoriti jednu potpuno novu situaciju, nasmejati vašeg partnera, vas predstaviti kao nesumnjivo kul osobu i - odvesti vas do cilja: spavaće sobe.

Na koncu, sve se i vrti oko toga.

"Pooping Dog Lamps", odnosno "kakeće pseće lampe", koje je izradio britanski umetnik "Whatshisname", najoriginalniji su komad nameštaja koji možete da zamislite.

U obliku psa koji vrši veliku nuždu a na glavi ima pokriveni izvor svetlosti, poseduje još jednu karakteristiku koja ga čini ultrazabavnim: svetlo se pali (odnosno, gasi) pritiskom na govance.

Dolazi u dva oblika, "dobar pas" i "dobro štene", i trebalo je da budu deo izložbe "Umetnost ispod" u londonskom metrou, ali iako su ih organizatori prihvatili, uprava podzemne železnice ih je odbila "jer su uvredljivi".

Možete ga naručiti na zvaničnom sajtu ovog bespravno nepriznatog autora. Cena: 3.122 evra.

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA