PAMETNA KADA: Kontroliše se telefonom - održava tačnu temperaturu vode

Ova kada se sama čisti, možete je aktivirati i putem svog smartfona, možete podesiti tačnu temperaturu vode i, što je najbitnije, tu temperaturu možete održavati do mile volje

  • 0

Na prvi pogled ova kada izgleda kranje obično, međutim, to je samo na prvi pogled. Već na drugi pokazuje nam da poseduje dva transparentna zida s obeju strana koji su napravljeni od veoma otpornog staklenog materijala.

Ostatak kade je napravljen od plastičnih kalupa i još nekih materijala, a poseduje i aluminijumske držače koji od nje prave krajnje udoban "komad nameštaja", ako nam date slobodu da se tako izrazimo.

Ali to nije sve! Ono što "Smart Hydro" čini specijalnom kadom je to što u sebi ima veoma razvijen sistem kojim možete podesiti tačnu temperaturu vode, a bićete i upozoreni kada se dostigne željena temperatura. A čak ni tu nije kraj! Kada ima opciju "zadrži temperaturu" koja, kako mu samo ime govori, drži temperaturu na željenom nivou.

"Smart Hydro" se sama čisti i poseduje nekoliko mogućnosti za povezivanje sa drugim uređajima, možete je aktivirati i kontrolisati sa vašeg smartfona i nadgledati u realnom vremenu koja je temperatura vode.

Trenutno se ne zna kada će ovaj proizvod biti dostupan, kao ni njegova cena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA